Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Minder risicodoor uw vooruitbetalingen te verzekeren.

Ontdek meer over uw vooruitbetaling verzekeren.

Vooruitbetalingen verzekeren

Betaalt u als ondernemer vooruit aan uw leverancier voor goederen of diensten? Bij vooruitbetalingen betaalt u doorgaans flinke bedragen, wat gepaard gaat met het risico op verlies van uw geld door faillissement of wanbetaling van uw leverancier. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming.

Om uw bedrijf te beschermen, is het daarom verstandig uw vooruitbetalingen te verzekeren door een kredietverzekering af te sluiten. De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder. Als onafhankelijke tussenpersoon gaan wij voor u op zoek naar de beste bescherming, passend bij uw wensen. Ontdek wat wij u te bieden hebben of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Waarom een verzekering vooruitbetaling afsluiten?

U betaalt al jaren vooruit aan vaste leveranciers. Tot op heden voorziet u geen problemen en gaat het ondernemen voorspoedig. Dit kan plots veranderen, wanneer een leverancier besluit uw goederen niet te leveren of door insolventie haar afspraken niet nakomt. De liquiditeit van uw bedrijf wordt instabiel en uw credit management komt in gevaar.

Voorkom deze risico’s als ondernemer door u vooruitbetaling te verzekeren. Een kredietverzekering ondersteunt de financiële gezondheid van uw onderneming en garandeert, door uzelf te verzekeren, de teruggave van uw vooruitbetaling wanneer uw leveranciers hun plichten niet nakomen. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent en is de financiële continuïteit van uw onderneming beschermd.

Hoe de Kredietverzekeraars u kan helpen

Een kredietverzekering moet passen bij uw onderneming en als verzekering de juiste bescherming bieden tegen de vooruitbetaling die u aan uw leveranciers volstrekt. Het afsluiten van een juiste verzekering voor een vooruitbetaling dient daarom zorgvuldig te gebeuren. De Kredietverzekeraars adviseert u daarom vrijblijvend over het verzekeren van uw vooruitbetaling. Als onafhankelijke partij bekijken wij met een scherp oog alle kredietverzekeringen bij diverse kredietverzekeraars in Nederland. We analyseren uw bedrijfseigenschappen, nemen uw wensen in acht en vinden een kredietverzekering helemaal geschikt voor uw bedrijf. Zo bent u zeker dat u uw vooruitbetaling op de juiste wijze verzekerd is en komt u gegarandeerd niet voor verrassingen te staan.

Vooruitbetaling verzekeren? Laten we elkaar persoonlijk leren kennen

Loop niet onnodig risico, bescherm uw vooruitbetaling door u te verzekeren met een kredietverzekering. De Kredietverzekeraars begeleidt u op transparante en eerlijke wijze naar een kredietverzekering op maat. Kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor. Maak nu een afspraak. We helpen u graag verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!