Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

KredietverzekeringmkbZeker afsluiten

Bescherm u tegen wanbetaling en faillissement van afnemers.

Kredietverzekering mkbZeker van Atradius

Bent u ondernemer en levert u op rekening? Dan loopt u het risico dat uw openstaande facturen niet worden voldaan door wanbetaling of faillissement van debiteuren. Wat doet u dan?

Kredietverzekeraar Atradius wil ondernemers beschermen tegen dit debiteurenrisico. Met de mkbZeker kredietverzekering krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten en wordt uw schade vergoedt bij wanbetaling. We leggen u graag meer uit over deze kredietverzekering.


Waaruit bestaat kredietverzekering mkbZeker?

Wanneer u als ondernemer uw goederen en diensten op rekening levert, dan heeft u te maken met een debiteurenbeheer. Waarschijnlijk heeft u het als eens of meermaals meegemaakt om debiteuren tijdig te laten betalen en de klantrelatie in stand te houden. Er kan een moment komen dat afnemers zelfs niet betalen. Hiermee kan de financiële gezondheid en groei van uw bedrijf in gevaar komen. Het is dan fijn dat u dit kan voorkomen door het afsluiten van de mkbZeker kredietverzekering. MkbZeker bevat diverse zaken die u helpen om uw debiteurenrisico zo goed mogelijk af te dekken.

Financieel inzicht: kredietverzekeraar Atradius geeft u met mkbZeker meer inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers. Deze rapporten zijn eenvoudig te downloaden, waarna u precies weet waar u aan toe bent als u een samenwerking aangaat.

Incasso: met de kredietverzekering mkbZeker ontvangt u incassoservice. U bepaalt hierbij zelf op bij welke klant en op welk moment u de incasso aan de kredietverzekeraar overdraagt.

Schadevergoeding: op het moment dat de incasso niet succesvol is, kunt u bij Atradius alsnog rekenen op een schadevergoeding. U ontvangt bij mkbZeker namelijk tot 90% vergoeding van het openstaande bedrag.

Past mkbZeker als kredietverzekering bij mij?

Elk bedrijf is anders, heeft andere afnemers en heeft daarom andere kredietbescherming nodig. Daarom is het van belang een kredietverzekering af te sluiten dat past bij uw onderneming en de mate van bescherming die u wenst te hebben. De Kredietverzekeraars helpt u daarom graag verder om te kijken of mkbZeker als kredietverzekering bij u past. Als onafhankelijk partij luisteren wij naar uw wensen en geven wij persoonlijk advies. Zo gaan wij verder dan enkel de kredietverzekering mkbZeker van Atradius bekijken en gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing tegen de scherpste premie voor uw bedrijf. Doordat wij als tussenpersoon fungeren, kijken wij altijd met een brede blik en helpen wij u met een kredietverzekering waarmee u écht tevreden bent.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Wilt u graag meer weten over de kredietverzekering mkbZeker en bent u op zoek naar vrijblijvend en persoonlijk advies op maat? De Kredietverzekeraars staat voor u klaar. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundige kennis weten wij de beste kredietverzekering tegen de beste offertes op tafel te krijgen. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag onder het genot van een kop koffie verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!