Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

De Nederlandse kredietverzekeraars

Wat is het verschil tussen kredietverzekeraars Nederland en de tussenpersonen?

Kredietverzekeraars Nederland

Er zijn in Nederland diverse kredietverzekeraars waar u een kredietverzekering kunt afsluiten. Er kan echter een verdeling worden gemaakt tussen aanbieders van kredietverzekeringen (kredietverzekeraars) en tussenpersonen die de kredietverzekeringen bemiddelen. De aanbieders zijn kredietverzekeraars Nederland die direct kredietverzekeringen verstrekken.

De grootste kredietverzekeraars Nederland zijn:

  • Atradius;
  • Coface kredietverzekering Nederland;
  • Mercury;Interpolis Kredietverzekeringen;
  • Euler-Hermes;
  • CredendoEquinox

Enkele bovenbenoemde partijen bestaan al bijna 100 jaar en zijn in meer dan 150 landen actief. Wanneer bedrijven een kredietverzekering afsluiten, dan maken zij gebruik van de expertise en jarenlange ervaring van de kredietverzekeraars in Nederland. Dan heeft u een ijzersterke partner aan uw zijde die samen met u ervoor zorgt dat de debiteurenportefeuille helemaal in orde is.

Tussenpersonen kredietverzekering

Naast de kredietverzekeraars Nederland zijn er diverse tussenpersonen die bedrijven en organisaties bemiddelen naar de beste kredietverzekering. De tussenpersonen zijn bij de kredietverzekering aanbieders aangesloten. Wanneer een bedrijf op zoek is naar een kredietverzekering dan kan het bedrijf via een tussenpersoon een kredietverzekering afsluiten. De tussenpersoon vraagt bij de kredietverzekeraars Nederland een offerte aan. Vervolgens vergelijkt de tussenpersoon de offertes van de aanbieders en kiest de tussenpersoon de beste offerte uit.

Kredietverzekering via tussenpersoon altijd goedkoper

Hoewel de kredietverzekering altijd uiteindelijk via de kredietverzekeraars Nederland zal lopen, is het afsluiten van een kredietverzekering bij één van de tussenpersonen altijd goedkoper. Dit komt omdat zij weten waarnaar zij moeten kijken. Bovendien weten de kredietverzekeraars Nederland dat wanneer een tussenpersoon een offerte aanvraagt er meerdere aanbieders meebieden. De kredietverzekeraars Nederland zullen daarom de scherpste premies aanbieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij, De Kredietverzekeraars, is één van deze tussenpersonen die u begeleidt naar de beste kredietverzekering. Als onafhankelijke partij zijn wij aangesloten bij álle kredietverzekeraars Nederland. Wanneer u een aanvraag bij ons indient, dan zullen wij voor u aan de slag gaan om de beste kredietverzekering te vinden. Dit doen wij geheel kosteloos. Wij ontvangen alleen een commissie als wij een kredietverzekering vinden die u afsluit omdat deze compleet bij u past. De commissie ontvangen wij van de aanbieder waar wij de kredietverzekering hebben afsloten. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij altijd de beste offerte op tafel te krijgen.

Heeft u vragen, wilt u de voordelen van een kredietverzekering weten of wilt u graag advies? Neem dan nu contact met ons op; onze experts helpen u gratis en vrijblijvend verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!