Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

De voordelen van eenKredietinformatie

Op deze pagina vertellen wij u alles over kredietinformatie.

Kredietinformatie

Wanneer u vooraf de kredietwaardigheid van uw relaties controleert kan dit u veel geld en tijd besparen. Via een kredietinformatierapport heeft u de mogelijkheid om de financiële conditie van uw afnemer, het betaalgedrag en de balans te checken. Wanneer u over goede kredietinformatie beschikt, verkleint dit de kans op achterstallige betalingen of wanbetalingen. 

Kredietinformatie wordt aangeboden door diverse Kredietverzekeraars in Nederland. De Kredietverzekeraars helpt u bij het vinden van een kredietverzekering die bij u past.

Redenen voor kredietinformatie

Er zijn een aantal voordelen van kredietinformatie, lees hieronder welke:

1. Minder risico bij het accepteren van nieuwe relaties

Als bedrijf zijnde wilt u natuurlijk nieuwe klanten, maar wilt u er wel zeker van zijn dat de rekeningen volgens afspraak betaald worden. Zo loopt u geen omzet mis en raakt u niet financieel in de problemen. Kredietinformatie biedt hierbij een uitkomst waardoor u het risico van onbetaalde facturen verminderd, minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, u altijd zicht hebt op het betaalgedrag van uw relaties en ziet tot welk bedrag u veilig afspraken kunt maken. 

2. Zelfbeoordeling is beter wanneer u krediet verzekerd bent

Kredietinformatie kan een aanvulling zijn op uw kredietverzekering. In sommige gevallen kunt u namelijk de kredietlimiet aan uw zelf verlenen zonder dat u hoeft te overleggen met uw kredietverzekeraar. Dit wordt ook wel zelfbeoordelingslimiet genoemd. 

3. Altijd zicht op bestaande relaties door middel van monitoring

Kredietinformatie is geen garantie dat uw relatie betaald. Wanneer u krediet verzekerd bent kan De Kredietverzekeraars continu bedrijven voor u monitoren. Zo bent u altijd op de hoogte wanneer er veranderingen plaats vinden. Op deze manier dekt u u in tegen risico’s en heeft u dus altijd zicht, kunt u meteen ingrijpen en kunt u veiliger afspraken maken.

Wat biedt kredietinformatie voor uw bedrijf?

Wanneer u kredietinformatie koopt zijn er een aantal zaken die u te zien krijgt:

  • U krijgt meteen het betalingsgedrag te zien van uw relatie;
  • U krijgt de algemene bedrijfsgegevens van uw relatie te zien;
  • De contactgegevens van de relatie zijn weergeven;
  • De bedrijfsstructuur van de relatie is weergeven;
  • De activiteiten van het bestemde bedrijf zijn te zien;
  • Verder zijn er ook nog kerncijfers, jaarcijfers en cardata te zien.

Is kredietinformatie iets voor uw bedrijf?

Wanneer u de kans op financiële risico’s wilt verkleinen is kredietinformatie in combinatie met een kredietverzekering een degelijke optie. Een kredietverzekering kan voor ieder bedrijf worden afgesloten en het kan vele voordelen bieden voor uw bedrijf. Door een gratis en vrijblijvend gesprek aan te vragen bij De Kredietverzekeraars kunt u erachter komen of kredietinformatie in combinatie met een kredietverzekering iets voor uw bedrijf is. Heeft u al een kredietverzekering? Daag ons uit! Ons adviseursteam zal kijken voor een betere kredietverzekering met nog meer voordelen!

Advies voor Kredietinformatie

Wilt u op de hoogte zijn van uw relaties koopgedrag? Koop dan kredietinformatie en verminder de risico’s. Zo kunnen De Kredietverzekeraars u daarbij helpen. Ontdek wat een kredietverzekering met daarbij kredietinformatie voor uw bedrijf kan betekenen. Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend gesprek. Zo krijgt u binnen 24 uur een offerte op maat, worden de mogelijkheden vergeleken en kiest u bij interesse een kredietverzekering die bij u past. Vraag een onafhankelijk gesprek aan!

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!