Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Welke voordelenbiedt een kredietverzekeringsmaatschappij?

Op deze pagina vertellen wij u alles over een kredietverzekeraar.

Kredietverzekeringsmaatschappij

Succesvol ondernemen is te danken aan continue hard werken, het maken van goede keuzes en het groeien van een organisatie. Het groeien in omzet is voor elke organisatie een geambieerd doel. Een omzetgroei vertaalt zich echter in meeste gevallen ook in een groei in debiteuren. Een kredietverzekering helpt hierbij om de toename van de debiteuren op een verantwoorde wijze in te richten, zodat eventuele risico's beperkt worden.

Een kredietverzekering biedt de volledige zekerheid dat de gerealiseerde omzet daadwerkelijk behaald wordt. Het risico van wanbetalingen worden weggenomen en de relaties met de debiteuren worden door de ruime leveringsvoorwaarden verbeterd. Een kredietverzekering is dé onmisbare factor binnen succesvol ondernemerschap. Maar hoe én waar sluit u een kredietverzekering af? Het afsluiten is altijd raadzaam om dat via een tussenpersoon te doen. Dit komt omdat de kredietverzekeraars weten dat wanneer een tussenpersoon een offerte aanvraagt er meerdere kredietverzekeraars meebieden. De kredietverzekeringsmaatschappijen zullen dus een scherpe offerte aanbieden om zo het contract te kunnen sluiten. Een kredietverzekering afsluiten via een tussenpersoon kan tot wel 10% of 20% schelen in premiekosten. Maar de kredietverzekering loopt uiteindelijk altijd via een kredietverzekeringsmaatschappij.

Wat is een kredietverzekeringsmaatschappij?

Een kredietverzekeringsmaatschappij is een verzekeraar die kredietverzekeringen verstrekt. Een andere benaming voor zo'n partij is een kredietverzekeraar. Deze partij houdt zich onder andere bezig met credit management, debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekeringen en factoring. Er zijn enkele grote kredietverzekeringsmaatschappijen die wereldwijd actief zijn en al bijna 100 jaar bestaan. De verzekeraars bieden haar klanten zekerheid, deskundigheid en expertise. Met een vinger op de pols houden de kredietverzekeraars de debiteurenportefeuille van haar klanten goed in de gaten om zo eventuele risico's te beperken, maar ook om kansen in een vroeg stadium te ontdekken.

Wat kan een kredietverzekeringsmaatschappij voor u betekenen?

Een kredietverzekering zorgt ervoor dat facturen betaald worden en openstaande vorderingen doorgaans eerder voldaan worden. Een kredietverzekeringsmaatschappij biedt naast deze voordelen nog meerdere belangrijke functionaliteiten. Door het afsluiten van een kredietverzekering haalt u de kennis en expertise van een kredietverzekeringsmaatschappij in huis. Zij hebben namelijk tientallen jaren ervaring in het vakgebied debiteurenbeheer en kunnen daarom in élke situatie advies bieden. Bovendien beschikken de verzekeraars over een gigantische database met informatie over branches, markten en debiteuren. Bij het afsluiten van een kredietverzekering kan uw organisatie hier gebruik van maken. Met deze database kunnen uw bestaande én uw eventuele nieuwe debiteuren 'gecheckt' worden op hun kredietwaardigheid. Ook kunnen eventuele kansen en bedreigingen in een vroeg stadium ontdekt worden. Uw organisatie kan met deze up-to-date informatie vroegtijdig anticiperen om zo een concurrentievoordeel te behalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat een kredietverzekering en een kredietverzekeringsmaatschappij voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bieden u gratis advies.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!