Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Kredietverzekering Modula

Bescherming op maat

Kredietverzekering Modula van Atradius

Het ondernemerschap gaat gepaard met diverse risico’s. Wanneer u op afbetaling goederen of diensten levert, krijgt u te maken met een debiteurenrisico. Zo kunnen facturen door wanbetaling of faillissement van afnemers onverwachts niet betaald worden, met mogelijke financiële onzekerheden voor u tot gevolg. Wat doet u dan?

De beste bescherming voor uw onderneming krijgt u met het afsluiten van een passende kredietverzekering. Modula van kredietverzekeraar Atradius biedt maatwerk kredietverzekering aan, die helemaal aan uw onderneming, wensen en behoeftes wordt aangepast. Zo bepaalt uzelf hoe u zich beschermd. Wij leggen u graag meer uit over kredietverzekering Modula van Atradius.

Kredietverzekering Modula: wat houdt het in?

Krediet verlenen; het is een fijne manier om uw klantennetwerk uit te breiden, maar gaat ook gepaard met diverse risico’s. Hoe goed u uw klanten en de markt ook kent, er is altijd een reële kans op wanbetaling. Wanneer uw liquiditeit voor een groot gedeelte uit handelsvordering bestaan, is het daarom raadzaam uw uitstaande facturen niet aan het toeval over te laten. Dit kan met de Modula kredietverzekering. Kredietverzekeraar Atradius heeft Modula speciaal gecreëerd om elke ondernemer een kredietverzekering op maat te bieden. U kiest bij de Modula kredietverzekering uw basisdekking en voegt extra modules toe naar wens. Met het afsluiten van deze kredietverzekering van Atradius geniet u hiermee van diverse voordelen:

  • Bescherming tegen het risico van non-betaling door faillissement of insolventie van uw afnemers
  • Tot maximaal 90% vergoeding van de schade
  • Dekking uitbreiden bij onvoorziene gebeurtenissen, als natuurrampen, politieke inmenging

Persoonlijk advies voor uw Modula kredietverzekering

Elk bedrijf is anders en vraagt om een passende bescherming bij het krediet verlenen. Daarom moet de kredietverzekering Modula passend op uw onderneming worden afgesloten. De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder. Wij begeleiden u op transparante en heldere wijze bij het samenstellen van de Modula kredietverzekering. Als onafhankelijk tussenpersoon kijken we met een frisse blik naar alle mogelijkheden en gaan we op zoek naar de beste kredietverzekering, passend bij uw wensen en behoeftes.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Afnemers zijn belangrijk voor de groei van uw onderneming, maar kunnen uw financiële gezondheid ook in de weg zitten. Voorkom dit, met een Modula kredietverzekering van Atradius. De Kredietverzekeraars staat klaar voor persoonlijk advies en het vinden van een geschikte kredietverzekering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!