Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Geen verrassingenmet een kredietverzekering

Afnemerskrediet verzekeren

Betaalt u als onderneming vooruit aan uw leverancier en ontvangt u uw producten op een later moment? Het verstrekken van een afnemerskrediet kan een fijne methode zijn om zaken te doen, mits afspraken worden nagekomen. Want wat doet u wanneer uw producten niet worden geleverd en u uw geld niet terug ontvangt?

Het verstrekken van een afnemerskrediet kunt u eenvoudig beschermen met een verzekering. Een kredietverzekering biedt u als bedrijf de garantie dat u uw geld zal ontvangen, wanneer afspraken niet worden nageleefd. De Kredietverzekeraars legt u graag meer uit over een afnemerskrediet verzekering. Of kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij één van onze kantoren!

Wat is afnemerskrediet?

Wanneer u een afnemerskrediet ontvangt, verstrekt u als ondernemer geld aan uw leverancier en ontvangt u op een later tijdstip uw producten. U verstrekt als het ware een lening en verwacht als tegenprestatie de ontvangst van uw bestelde producten. Met name bij speciale orders en dienstverlenende bedrijven is het verstrekken en ontvangen van een afnemerskrediet veelvoorkomend.

Het verstrekken van een afnemerskrediet brengt echter risico’s met zich mee. Op het moment dat uw leverancier door faillissement uw producten niet kan leveren, is de kans erg groot dat u uw geld niet meer terug zal ontvangen. Het is daarom raadzaam uw afnemerskrediet te dekken met behulp van een afnemerskrediet verzekering.

Hoe een afnemerskrediet verzekering afsluiten?

Uw afnemerskrediet laten verzekeren kan al in enkele stappen gebeuren. De verzekering moet echter wel helemaal voldoen aan uw behoeftes en passen bij uw bedrijfseigenschappen. Het is daarom belangrijk om u voorafgaand goed te verdiepen in alle soorten kredietverzekeringen en te kiezen voor een passende afnemerskrediet verzekering. Dit kunt u online doen, bij de diverse Kredietverzekeraars in Nederland of bij een onafhankelijke tussenpersoon zoals De Kredietverzekeraars. Wij helpen u als onafhankelijk orgaan graag bij het geven van professioneel en persoonlijk advies en gaan samen met u op zoek naar een passende afnemerskrediet verzekering tegen de scherpste premie. Zo nemen wij uw zorgen en tijd uit handen en bieden wij u de beste bescherming voor uw onderneming!

Onafhankelijk en persoonlijk advies?

Zonder zorgen ondernemen? Bescherm uw afnemerskrediet met een passende kredietverzekering. De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!