Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Verzekering wanbetalingOnmisbaar voor uw debiteurenbeheer

Ontdek wat een verzekering tegen wanbetaling voor u kan betekenen.

Verzekering wanbetaling

Heeft u zakelijke afnemers en levert u goederen of diensten op krediet? Jaarlijks verliezen mkb-bedrijven duizenden euro's door het te laat of niet betalen van openstaande facturen door debiteuren. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw omzet en de groei van uw onderneming. Voorkom dit met een verzekering tegen wanbetaling. 

Met een kredietverzekering zorgt u dat uitstaande facturen gegarandeerd betaald worden. Zo verzekert u het behoud van een gezonde cashflow en het behalen van uw doelen. Een kredietverzekering is dé verzekering tegen een wanbetaler. De Kredietverzekeraars helpt u als onafhankelijke partij graag bij het vinden van een passende kredietverzekering.

Kredietverzekering: dé verzekering tegen wanbetaling

Ondanks dat u goed onderzoek heeft gedaan naar de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van uw klanten, is het mogelijk dat facturen op een bepaald moment niet betaald worden. Om uw bedrijf hiertegen te verzekeren, is een verzekering tegen wanbetaling een verstandige keuze. Een kredietverzekering is een ondersteunend element van het debiteurenbeheer. Hierbij biedt de kredietverzekering zekerheid dat openstaande facturen eerder betaald worden en ontvangt u bescherming tegen insolventie van uw afnemers. Een verzekering tegen een wanbetaler zorgt hiermee dat uw werkkapitaal en de financiële continuïteit van uw onderneming ongeschonden blijft.

Past een kredietverzekering bij mijn onderneming?

Het afsluiten van een kredietverzekering is geen standaardproduct die u kunt aanschaffen. Het is belangrijk een verzekering tegen wanbetaling op basis van uw bedrijfseigenschappen en wensen af te sluiten. Zo kan een kredietverzekering per transactie, afnemer of tegen een bepaalde mate van risico worden afgesloten. Er is hiermee voor elk bedrijf in elke markt een  passende verzekering tegen wanbetaling te vinden, zo ook voor u. De Kredietverzekeraars helpt u graag bij het vinden van een kredietverzekering die past bij uw bedrijf en doelen. Wij gaan aan de hand van uw wensen op zoek in het grote aanbod van kredietverzekeringen en kredietverzekeraars naar een verzekering wanbetaler die uw onderneming op de juiste wijze beschermd.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over een verzekering tegen wanbetaling, de bijbehorende voordelen, kosten en mogelijkheden? Neem contact op met de Kredietverzekeraars voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In een persoonlijk gesprek lichten we graag alle mogelijkheden voor een verzekering wanbetaling toe en wat wij voor u kunnen betekenen. We staan klaar om uw bedrijf de beste bescherming te bieden.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!