Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Wij zijn De KredietVerzekeraars.

Wij zijn een onafhankelijke partij met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van kredietverzekeringen en credit management.

Wij zorgen voor de kredietwaardigheid en de financiële continuïteit van uw bedrijf. Hoe wij dat doen? Door u op een transparante en heldere wijze te begeleiden naar een op maat gemaakte kredietverzekering met de laagste premie en hoogste dekking. Samen met De Kredietverzekeraars op een verantwoorde, veilige én zekere wijze groeien, dat is ons doel - daar zijn wij duidelijk én sterk in.

Gevestigd in Breda: Vanuit ons kantoor in Breda helpen we elk jaar honderden bedrijven in Nederland en België aan een beter passende kredietverzekering, met betere voorwaarden en meestal ook tegen een gunstigere prijsstelling.

Weten of wij ook voor úw bedrijf hetzelfde kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.    

Offerte aanvraagformulier
* Verplichte velden
Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Wij verzekeren uOnze kernwaarden

Betrouwbaar

Wij wijzen u op de kleine letters en zorgen er te allen tijde voor dat u verzekerd bent van de beste kredietverzekering.

Éen vast aanspreekpunt

Één adviseur die u vanaf de totstandkoming van de verzekering tot en met de schade uitkering begeleidt.

Helder en snel

Als ondernemer heeft u niet altijd de tijd, en dat begrijpen wij compleet. Wij zijn immers ook ondernemers! Binnen 24 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte en soms zelfs sneller.

Totaalpakket

Wij leveren een totaal pakket van creditmanagement instrumenten, waaronder debiteurenbeheer, kredietinformatie, kredietverzekeringen en incasso.

Onafhankelijk

Wij zijn bij diverse partners aangesloten. Als onafhankelijke bemiddelaar vergelijken wij de leveranciers, hierdoor kunnen wij u de beste offerte garanderen.

40+ jaar ervaring

Onze adviseurs zijn ruim 40 jaar actief in credit management. Dit vertaalt zich in kunde en expertise waarop uw onderneming kan bouwen..

Lage premies

Doordat wij aangesloten zijn bij diverse partners, kunnen wij meerdere kredietverzekeringen met elkaar vergelijken. U bent hierdoor verzekerd van de beste polis met de laagste premie en hoogste dekking.

Transparant

Wij brengen de belangrijkste aanbieders voor u in kaart, vergelijken de door hen uitgebrachte offertes en zetten de resultaten in een helder overzicht voor u op een rij.

Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!