Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Minder zorgenmet een verzekering als financiële bescherming

Verzekering financiële bescherming

Bent u ondernemer en werkt u op factuurbasis? Dan beschikt u over een debiteurenportefeuille, die gepaard gaat met een debiteurenrisico. 

Om uw debiteurenbeheer goed op orde te hebben en een gezonde cashflow van uw organisatie te garanderen, is het raadzaam uw onderneming te beschermen. Met het afsluiten van een verzekering financiële bescherming  zorgt u dat uw risico tegen wanbetaling en faillissement van debiteuren wordt verlaagd en de continuïteit van uw bedrijf wordt verzekerd. De Kredietverzekeraars legt u er graag meer over uit.

Kredietverzekering voor duurzame groei

U levert sinds enkele maanden of al een langere tijd diensten of goederen op rekening aan zakelijke klanten. Er hebben zich tot dusver geen problemen voorgedaan, maar met een debiteurenrisico kan dit op elk moment veranderen. Niet betaalde facturen van al één klant kan de financiële gezondheid van uw onderneming aantasten, wat grote gevolgen teweeg kan brengen. Als opdrachtgever is het daarom verstandig een verzekering voor financieel onvermogen af te sluiten. Een kredietverzekering beschermt uw onderneming tegen onbetaalde facturen van afnemers door wanbetaling of faillissement. Naast dat deze verzekering u financiële bescherming biedt, kunt u bij diverse kredietverzekeringen genieten van aanvullende bescherming. Zo kunt u gebruik maken van incassoservice en informatie over de kredietwaardigheid van potentiële klanten verkrijgen. Een kredietverzekering is hiermee de beste verzekering om u als opdrachtgever te beschermen tegen financieel onvermogen en een duurzame groei van uw onderneming te garanderen.

Persoonlijk advies verzekering financiële bescherming

Er zijn diverse manieren hoe u zich kunt verzekeren. Welke verzekering de beste financiële bescherming aan u biedt, is afhankelijk van de omvang van uw bedrijf, de manier waarop u handelt en hoeveel u op afbetaling verkoopt. Zo is er een kredietverzekering af te sluiten per transactie, per debiteur, per land of uw gehele omzet. Weet u niet goed welke verzekering tegen financieel onvermogen bij u past als opdrachtgever? Dan helpt de Kredietverzekeraars u graag verder.

Als onafhankelijke en professionele tussenpersoon beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om u deskundig bij te staan. Aan de hand van uw bedrijfseigenschappen en behoeftes gaan wij in het grote aanbod van kredietverzekeraars op zoek naar de best passende kredietverzekering. Doordat wij beschikken over een groot klantenportefeuille willen kredietverzekeraars graag een samenwerking met ons aangaan, waardoor wij altijd een verzekering ter financiële bescherming tegen de scherpste prijs aan u kunnen aanbieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten over een verzekering die u financiële bescherming biedt? De adviseurs van de Kredietverzekeraars helpen u graag verder. In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen wij u graag meer over een passende kredietverzekering. Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.
 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!