Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering afsluitenbij Nexus

Wat heeft kredietverzekeraar Nexus Group te bieden?

Kredietverzekeraar Nexus Group

Verstrekt u krediet aan uw leveranciers in binnen- en buitenland? Levering op afbetaling kan uw klantennetwerk uitbreiden en uw onderneming doen groeien. Dit gaat gepaard met risico’s. Wat doet u wanneer uw producten of diensten niet worden betaald door debiteuren?

Uw onderneming beschermen tegen wanbetaling en insolventie van debiteuren, doet u eenvoudig met het afsluiten van een kredietverzekering. Kredietverzekeraar Nexus biedt verschillende kredietverzekeringen aan bij handel in het binnen- en buitenland. De Kredietverzekeraars legt u er graag meer over uit.

Nexus Trade Credit – kredietverzekeringen

De in 2008 opgerichte verzekeringsmaatschappij Nexus Group heeft sinds de start het doel om onafhankelijk en op internationale schaal ondernemers bij te staan bij het duurzaam groeien. Door meer in negen landen actief te zijn en meer dan 250 mensen in dienst te hebben, bezit Nexus Group de expertise en ervaring om ondernemers deskundig bij te staan. Dit doet kredietverzekeraar Nexus door het aanbieden van op maat gemaakte kredietverzekeringen, de zogenoemde Nexus Trade Credit. Binnen deze tak van verzekeringen bij Nexus Group heeft u de keuze uit drie soorten kredietverzekeringen:

  • Whole Turnover:  de Whole Turnover kredietverzekering beschermt u tegen niet-betaling van debiteuren in het binnen- en buitenland als gevolg van insolventie en wanbetaling. Door het aangeboden maatwerk door kredietverzekeraar Nexus Group, kan Whole Turnover door zowel mkb’ers alsmede multinationals worden afgesloten. 
  • Key account: met kredietverzekering Key account kunt u met Nexus Trade Credit uw onderneming bescherming tegen een deel van uw klanten. Veelal zijn dit de grootste kopers. Hierbij ontvangt u tot 90% schadevergoeding bij wanbetaling door afnemers.
  • Top up: heeft u reeds een kredietverzekering afgesloten bij een andere kredietverzekeraar, maar is uw kredietlimiet te laag? Met de top up kredietverzekering kunt u bij kredietverzekeraar Nexus Group uw kredietlimiet verhogen. Hierbij zal de polisvoorwaarden worden afgestemd op de primaire kredietverzekering.

Kredietverzekering van Nexus Group afsluiten

Bent u geïnteresseerd in een kredietverzekering van Nexus Group? De Kredietverzekeraars helpt u verder. Als tussenpersoon adviseren wij u graag over de meest geschikte kredietverzekering voor uw organisatie. Doordat wij als onafhankelijke partij werken, kunnen wij zowel kredietverzekeringen van kredietverzekeraar Nexus als andere kredietverzekeraars in Nederland aan u voorleggen. Dit met het oog op het vinden van de meeste geschikte kredietverzekering, tegen de beste voorwaarden en scherpste premie. Zo helpen wij u als specialist verder en gaan we samen op zoek naar een kredietverzekering die volledig aansluit op uw wensen.

De Kredietverzekeraars helpt u verder

Wilt u graag vrijblijvend advies en hulp bij het vinden en afsluiten van een passende Nexus Group kredietverzekering? Aan de hand van uw bedrijfseigenschappen en wensen gaat De Kredietverzekeraars voor u op zoek naar de beste oplossing. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Maak nu een gratis en vrijblijvende afspraak, dan helpen wij u snel verder.
 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!