Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

KredietverzekeringinfoZeker afsluiten

Krijg inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers.

Kredietverzekering infoZeker Atradius

Verkoopt u goederen op rekening aan uw klanten? Dan wilt u zich natuurlijk goed beschermen tegen niet betaalde facturen door wanbetaling of faillissement van debiteuren. 
Dit kunt u doen door het afsluiten van een reguliere kredietverzekering. Gaat dit echter voor u nét dat stapje te ver? 

Door goed vooronderzoek te doen naar de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten, krijgt u direct inzicht in de financiële gezondheid en weet u direct waar u aan toe bent. Dit doet u eenvoudig door het afsluiten van de infoZeker kredietverzekering van Atradius. We vertellen u graag er meer over.

Wat is kredietverzekering infoZeker?

Uw klantenbestand laten groeien, het kan vrij snel gaan wanneer u start met verkopen op rekening. Hierbij wilt u natuurlijk meer informatie over de kredietwaardigheid van uw afnemer, om met vertrouwen de samenwerking te kunnen aangaan. Met de kredietverzekering infoZeker van Atradius ontvangt u inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers. 

Bij het afsluiten van infoZeker krijgt u toegang tot het online informatiesysteem. Hierbij selecteert u de klant in de database en vraagt u het gewenst bedrag als kredietlimiet aan.Vrijwel direct krijgt u inzicht hoe het staat met de kredietwaardigheid van uw afnemer. Daarbovenop verzekert Atradius met de kredietverzekering infoZeker een deel van de openstaande vordering. Verandert er iets aan de kredietwaardigheid van uw afnemers? Dan krijgt u direct bericht en weet u waar u aan toe bent.

Hoe de Kredietverzekeraars u kan helpen

Bent u geïnteresseerd in de kredietverzekering infoZeker van Atradius? Het is altijd belangrijk om een kredietverzekering af te sluiten die past bij uw bedrijf en bij uw wensen. De Kredietverzekeraars kijkt met u mee en geeft u vrijblijvend advies of infoZeker geschikt is voor u. Wilt u graag uitgebreider advies? Wij gaan voor u op zoek naar de beste mogelijkheden voor een kredietverzekering en zorgen dat u optimaal beschermd bent tegen een debiteurenrisico.

Loop geen risico, bescherm uzelf met een kredietverzekering

Afnemers zijn van belang voor het bestaansrecht van uw ondernemer. Immers, zonder afnemers geen inkomsten. Helaas bent u nooit zeker van het daadwerkelijk ontvangen van die inkomsten. Wees daarom op de hoogte van de kredietwaardigheid van uw debiteuren, met de infoZeker kredietverzekering van Atradius.

De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!