Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Het belang vanOnafhankelijke vergelijking

Kredietverzekering vergelijken

Bent u op zoek naar een kredietverzekering of exportkredietverzekering met de beste voorwaarden en de laagste premie? Wij zijn De Kredietverzekeraars; als uw onafhankelijke partner bijten wij ons vast in uw wensen en behoeften en zetten wij ons ijzersterk voor u in. Met een duidelijke grip op de markt en kennis en ervaring in diverse branches, kunnen wij uw organisatie van helder en duidelijk advies voorzien. Bij het afsluiten van een kredietverzekering is het van essentieel belang dat deze bij u past en blijft passen. Dekking en voorwaarden dienen bij uw bedrijfsvoering aan te sluiten.

Weet u waar u bij het afsluiten van een kredietverzekering naar moet kijken? Weet u hoe u de beste kredietverzekering kunt herkennen? Een kredietverzekering afsluiten is het aangaan van een financiële afspraak. Het loont daarom om het aanbod te vergelijken, zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. 

Het lezen van de onderstaande informatie neemt 5 minuten in beslag.

Waarom het vergelijken uit handen geven?

Om u de beste kredietverzekering met de beste voorwaarden te kunnen garanderen, werken wij samen met álle (Nederlandse) kredietverzekeraars. Onze voorkeur gaat niet uit naar één of twee partijen, onze onafhankelijkheid is hierbij doorslaggevend. Het doel en kracht van De Kredietverzekeraars is dat wij een kredietverzekering vinden met optimale dekking tegen de laagste premie. Wanneer wij het aanbod van de kredietverzekeraars vergelijken, dan weten de aanbieders dat wij het aanbod van meerdere kredietverzekeraars vergelijken: reden genoeg voor de aanbieders om de scherpst mogelijke offerte aan te bieden.

Heeft u al een kredietverzekering? 

Heeft al een kredietverzekering afgesloten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Een vergelijking aanvragen is altijd raadzaam! Een vergelijking kan namelijk in een kredietverzekering met een lagere premie resulteren. Vul het aanvraagformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag. De aanvraag is geheel vrijblijvend en compleet gratis. Wilt u na de vergelijking alsnog bij uw huidig aanbod blijven, dan begrijpen wij dat compleet.

Scherpe offerte & heldere communicatie

Met een duidelijke grip op het aanbod van de aanbieders, vergelijken wij de offertes en zetten wij de beste opties voor u uiteen. U krijgt van ons als kredietverzekeringsmakelaar een heldere vergelijking van de voorwaarden en kosten. Desgewenst blijven wij uw aanspreekpunt. Pas wanneer u besluit om op één offerte van de aanbieders in te gaan, dan zullen wij u in contact brengen met de aanbieder. Bovendien begeleiden wij u kosteloos bij de implementatie en afronding van de kredietverzekering. Wij zijn uw onafhankelijke partner en nemen pas genoegen wanneer u compleet tevreden bent.

Wat zijn onze kosten?

Offerte aanvraag: Gratis

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek: Gratis

Op maat gemaakte offertes: Gratis

Implementatie en begeleiding voor de kredietverzekering: Voor u: Gratis.

Voor onze diensten ontvangen wij een kleine commissie van onze partners.

Vul het aanvraagformulier in & ontvang binnen 24 uur een offerte

Na ontvangst van de gegevens zullen wij voor u aan de slag gaan. De ingevulde gegevens zullen de basis vormen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt door De Kredietverzekeraars voor het opvragen van de offertes. De eerste stap naar financiële zekerheid zet u via het onderstaande aanvraagformulier.

Stappenplan

Stap 1: Vul voor ons noodzakelijke informatie in:

- Wij doen de rest - 

Stap 2: Wij dienen uw aanvraag in bij diverse gerenommeerde kredietverzekeraars;

Stap 3: Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvangt u bericht van ons met daarin een heldere vergelijking van de voorwaarden en kosten. Desgewenst lichten wij de vergelijking persoonlijk aan u toe;

Stap 4: U laat ons weten of u akkoord bent met de inhoud van de offerte;

Stap 5: Wij laten de polis opmaken bij de gekozen kredietverzekeraar.

Stap 6: Wij begeleiden u met de implementatie en nazorg van de kredietverzekering.

Liever advies?

Wilt u liever advies? Wilt u weten wat een kredietverzekering en De Kredietverzekeraars voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek, dit kan zowel op locatie als telefonisch. 

Offerte aanvraagformulier
* Verplichte velden
Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!