Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Geen onverwachte risico's leverancierskrediet verzekeren

Ontdek de mogelijkheden voor een leverancierskrediet verzekering.

Leverancierskrediet verzekeren

Bent u ondernemer en levert u goederen op krediet aan uw afnemers? Het verstrekken van een leverancierskrediet aan uw klanten is een fijne manier om uw klantenkring uit te breiden en de omzet te verhogen. Het gaat echter ook gepaard met enkele grote risico’s. 

Wat doet u als uw afnemers plots besluiten niet te betalen of door insolventie niet aan hun betaling kunnen voldoen? De gezonde cashflow van uw bedrijf komt in het geding en kan grote financiële gevolgen voor uw bedrijf teweegbrengen. Wacht daarom niet tot het te laat is, maar laat uw leverancierskrediet verzekeren met een kredietverzekering. De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder.

Waarom leverancierskrediet verzekeren?

Elk bedrijf wil groeien. Het verstrekken van een leverancierskrediet biedt ruimte om te investeren, te groeien en voortvarend uw doelen te behalen. Een groei met behulp van een leverancierskrediet brengt ook risico’s met zich mee. Zo kan het gebeuren dat uw debiteuren op een onverwacht moment niet aan hun betaling voldoen. Ondanks dat u jarenlang kunt vertrouwen op uw trouwe klanten, kan het betaalgedrag van afnemers op ieder moment veranderen, zelfs in goede economische tijden. De gevolgen? U berekent u financiën aan de hand van uw leveringen. Voldoet al één afnemer niet aan de betaling, dan heeft dit mogelijk grote gevolgen voor de credit management van uw bedrijf.

Het is daarom raadzaam niet te wachten tot het te laat is, maar uw leverancierskrediet af te dekken door uw onderneming te verzekeren. Een kredietverzekering afsluiten biedt uw onderneming bescherming en garandeert het ontvangst van het openstaande leverancierskrediet.

Het vinden van een passende leverancierskrediet verzekering

Wilt u graag een leverancierskrediet verzekering afsluiten, dan is het belangrijk om een verzekering te kiezen die past bij uw bedrijf. Hoe groot is uw onderneming? Aan hoeveel afnemers levert u op krediet? Wat zijn uw wensen bij een kredietverzekering? Op basis van deze eigenschappen moet een passende leverancierskrediet verzekering worden gezocht. De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee verder en geeft u vrijblijvend, professioneel advies. Als onafhankelijk tussenpersoon staan we in contact met alle kredietverzekeraars in Nederland en kunnen wij voor u op zoek gaan naar de best geschikte kredietverzekering in uw situatie. Zo nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u rekenen op de beste bescherming voor uw organisatie.

Persoonlijk advies?

Voortvarend ondernemen, nu en in de toekomst. Het verzekeren van uw leverancierskrediet voorkomt dat u voor verrassingen zal staan en garandeert de groei van uw bedrijf. De Kredietverzekeraars legt u graag alle mogelijkheden uit en staan klaar voor persoonlijk hulp en advies. Vraag nu gratis een adviesgesprek aan

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!