Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

KredietverzekeringOmzet Garant afsluiten

Welke bescherming biedt Omzet Garant?

Kredietverzekering Omzet Garant – Euler Hermes

Als ondernemer is het belangrijk om u goed te beschermen wanneer u goederen en diensten op rekening levert. U loopt immers het risico dat uw onderneming te maken krijgt met onbetaalde facturen, wat de financiën en hiermee mogelijke continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengt.

Met de Omzet Garant kredietverzekering van Euler Hermes worden bedrijven, verenigingen en stichtingen met een jaaromzet tot 2,5 miljoen beschermd tegen debiteurenrisico. We leggen u graag meer uit wat deze kredietverzekering voor u kan betekenen. Of maak een afspraak bij de Kredietverzekeraars en kom langs voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek.

Omzet Garant: meer zekerheid, minder risico

Het leveren op afbetaling is een fijne manier om als ondernemer uw klantenkring uit te breiden en de groei van uw bedrijf te bewerkstelligen. Het neemt echter ook grote gevaren met zich mee. Eén grote bestelling op afbetaling dat niet betaald wordt, kan het verschil maken tussen een goed en slecht jaar. Met de kredietverzekering Omzet Garant bakent u deze risico’s af. De kredietverzekering van Euler Hermes verzekert u het ontvangst van uw geld wanneer debiteuren niet betalen bij wanbetaling of faillissement. Zo kunt u rekenen op:

  • Minimaal 70% vergoeding van onbetaalde facturen bij wanbetaling of faillissement, wanneer de klant na 90 dagen niet heeft betaald.
  • Bij schade als binnen 7 dagen het geld op de rekening.
  • Vaste premie vanaf €130 per maand.

Bij het afsluiten van Omzet Garant zijn al uw nieuwe facturen direct verzekerd voor zakelijke klanten van zowel Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk als 29 andere Europese landen. Zo is de Omzet Garant kredietverzekering passend voor zowel nationale als internationale ondernemers. Omzet Garant is af te sluiten bij Euler Hermes, de Rabobank of bij de Kredietverzekeraars.

Past kredietverzekering Omzet Garant bij mij?

Bij het afsluiten van een kredietverzekering is het belangrijk dat u een passende kredietverzekering kiest die zo goed mogelijk uw debiteurenrisico afdekt. Zo is Omzet Garant passend voor ondernemingen met een jaaromzet tot €2,5 miljoen uit leveringen aan bedrijven. Om er zeker van te zijn dat u de juiste kredietverzekering afsluit, kunt u terecht bij Euler Hermes, de Rabobank of bij een professionele tussenpersoon zoals De Kredietverzekeraars. Als onafhankelijke partij adviseren wij u vrijblijvend bij het vinden van een geschikte kredietverzekering. Zo bekijken we of Omzet Garant aansluit op uw behoeften en bedrijf, en geven u professioneel advies over wellicht ander beter passende kredietverzekeringen van Euler Hermes of andere kredietverzekeraars in Nederland. Welke kredietverzekering u ook zoekt, De Kredietverzekeraars staat klaar om voor u de beste oplossing te vinden.

Persoonlijk advies op maat?

Wacht niet langer en bescherm uw onderneming van wanbetaling en faillissement. Met een kredietverzekering Omzet Garant kunt u zorgeloos ondernemen en garandeert u het voortbestaan van uw bedrijf.  De Kredietverzekeraars helpt u graag verder bij persoonlijk advies en hulp bij het afsluiten van een kredietverzekering. De koffie staat al klaar, wat rest is slechts één telefoontje. Neem contact met ons op.
 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!