Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering vanRabobank

Op deze pagina vertellen wij u meer over de kredietverzekering van Rabobank en Euler Hermes.

Rabobank kredietverzekering

Ter bescherming van uw bedrijf tegen wanbetalingen en faillissementen van afnemers, is het een verstandige keuze om een kredietverzekering af te sluiten. Dit kunt u doen bij diverse kredietverzekeraars of bij de Rabobank.

De bank biedt in samenwerking met kredietverzekeraar Euler Hermes een kredietverzekering met goede bescherming tegen een scherpe premie speciaal voor mkb'ers. Wij vertellen u graag meer over een kredietverzekering afsluiten bij de Rabobank. Of kom langs voor vrijblijvend advies bij De Kredietverzekeraars.

Kredietverzekering Omzet Garant

Elke ondernemer loopt door het leveren op krediet een risico op het verlies van inkomsten. Al bij één of enkele mislukte betalingen door afnemers kan uw onderneming in problemen komen. Om dit te voorkomen hebben kredietverzekeraar Euler Hermes en Rabobank in 2019 de handen ineen geslagen en de kredietverzekering Omzet Garant gecreëerd. Door het afsluiten van deze Rabobank kredietverzekering bent u beschermd tegen betaalrisico's en worden onbetaalde facturen betaald door Euler Hermes. Hierbij ontvangt u:

  1. Bij een schademelding 70% van het openstaande bedrag.
  2. Tot 100% van de schade, afhankelijk van het ontvangen incassoresultaat.
  3. 100% verzekering van Incassokosten.

De kredietverzekering van Rabobank en Euler Hermes is geschikt voor Nederlandse bedrijven, verenigingen en stichtingen die een jaaromzet van maximaal €2,5 miljoen hebben en leveren aan afnemers in het binnen- en buitenland. Zo bent u met de Omzet Garant kredietverzekering gegarandeerd van de betaling van uw facturen en bent u goed beschermd tegen betaal- en handelsrisico's.

Let op: Rabobank is geen zelfstandige kredietverzekeraar, maar werkt samen met Euler Hermes. Wanneer u een kredietverzekering afsluit bij de Rabobank, sluit u een polis af bij de kredietverzekeraar Euler Hermes en wordt u ook door hen uitbetaald.

Waarom een kredietverzekering bij Rabobank afsluiten?

Veel bedrijven, met name mkb'ers, beschikken tot op heden niet over een kredietverzekering. Vaak zijn de kosten voor een kredietverzekering voor hen te zware lasten. Om ook voor deze ondernemers een kredietverzekering mogelijk te maken, bieden Rabobank en Euler Hermes een kredietverzekering speciaal voor de mkb-ondernemer aan.

De kredietverzekering is via het klantportaal van Rabobank online zelfstandig af te sluiten. Hierdoor is het mogelijk om de kredietverzekering Omzet Garant voor een scherpe maandpremie aan te bieden. Bovendien genieten Rabobank klanten ook van 12% Loyaal Korting. Zo is het afsluiten van een kredietverzekering voor iedereen toegankelijk en kunnen meer bedrijven zich beter beschermen tegen risico's.

Advies over een passende kredietverzekering?

Bent u benieuwd of de Omzet kredietverzekering past bij uw situatie en heeft u behoefte aan professioneel advies? De Kredietverzekeraars is een onafhankelijke tussenpersoon die u vrijblijvend consult biedt. Ook voor het zoeken van een passende kredietverzekering bij een andere kredietverzekeraar staan we voor u klaar. Wij beschikken over een groot kredietverzekeraars netwerk en expertise, waardoor wij u deskundig kunnen bijstaan.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een gratis afspraak.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!