Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Meer beschermingdoor uw debiteurenrisico afdekken.

We leggen u hier meer uit over het beperken van uw debiteurenrisico.

Debiteurenrisico afdekken met een verzekering

Levert u producten of diensten op afbetaling? Als ondernemer wilt u de continue groei van uw onderneming waarborgen. Wanneer uw groep afnemers meegroeit met het succes van uw onderneming, gaat dit ook gepaard met een groter debiteurenrisico.

Een kredietverzekering beschermt u tegen wanbetalers en waarborgt de gezonde cashflow van uw onderneming. Debiteurenrisico afdekken? Wij leggen u er graag meer over uit.

Waarom een debiteurenrisico verzekering afsluiten?

U levert zonder problemen al jarenlang aan uw afnemers in het binnen- en buitenland. Er is vertrouwen en afspraken worden altijd nagekomen. Maar wat weet u precies over de kredietwaardigheid van uw debiteuren? U kunt op een gegeven moment geconfronteerd worden met facturen die door insolventie van afnemers niet worden betaald. Uw liquiditeit en hiermee de groei van uw onderneming kan hiermee in het geding komen. Het is daarom verstandig uw debiteurenrisico te laten afdekken.

Debiteurenrisico afdekken: kredietverzekering

Een kredietverzekering is een belangrijke aanvulling op uw credit management en het beperken van uw debiteurenrisico. De kredietverzekering beschermt u tegen wanbetaling van afnemers en zorgt dat openstaande facturen ongeacht faillissement worden betaald. Niet enkel grote bedrijven maar ook voor mkb-bedrijven is een kredietverzekering passend. Doordat een kredietverzekering kan worden afgestemd op één transactie, enkele afnemers of alle kredietbetalingen, bepaalt uzelf in hoeverre u bescherming wenst te hebben. Met een debiteurenrisico verzekering wordt uw omzet daadwerkelijk gerealiseerd en kunt u zonder vertrouwen zaken doen op betaling. 

Hoe De Kredietverzekeraars u kan helpen

Het aanbod van kredietverzekeringen bij diverse kredietverzekeraars is groot. Het is van belang uw debiteurenrisico te verzekeren met de juiste verzekering passend bij uw bedrijf en wensen. Als tussenpersoon kan De Kredietverzekeraars u professioneel advies geven en u op een transparante wijze helpen bij het vinden van een kredietverzekering. Wij handelen als onafhankelijke partij en kunnen hierdoor op zoek gaan naar de beste debiteurenrisico verzekering. Doordat kredietverzekeraars op de hoogte zijn van de verscheidene aanbiedingen die wij van partijen ontvangen, kan De Kredietverzekeraars bovendien altijd een kredietverzekering afsluiten tegen de hoogste dekking en laagste premie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Debiteurenrisico beperken? We staan voor u klaar!

Wilt u graag meer weten over het afdekken van uw debiteurenrisico? De Kredietverzekeraars legt u graag meer uit over een kredietverzekering afsluiten, de voordelen, de kosten en alle mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!