Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering afsluitenbij Coface

Op deze pagina vertellen wij u alles over kredietverzekeraar Coface.

Coface kredietverzekering

Wilt u graag uw onderneming beschermen tegen wanbetalingen van debiteuren? Dit kunt u doen met een Coface kredietverzekering.

Coface is een snel groeiende en internationale kredietverzekeraar die uw bedrijf meer zekerheid biedt en u ondersteunt met de groei van uw onderneming. De Kredietverzekeraars helpt als onafhankelijke tussenpersoon u graag met het afsluiten van de juiste Coface kredietverzekering.

Kredietverzekeraar Coface

Als bedrijf zijn afnemers een belangrijke factor om uw organisatie te laten groeien en hiermee succes te behalen. De voorspoed van uw onderneming kan echter worden tegengehouden wanneer dezelfde klanten levering op afbetaling te laat of zelfs niet voldoen. Coface is speciaal voor deze ondernemers opgericht. De kredietverzekeraar heeft als missie bedrijven te verzekeren tegen onbetaalde facturen en hiermee het soepel functioneren van uw onderneming op lange termijn mogelijk te maken. Op deze manier zorgt een Coface kredietverzekering voor vertrouwen tussen ondernemers en klanten en bevordert hiermee een fijne ondernemerschap. Dit doen zij met succes. Met vestigingen over 100 landen en 4.100 specialisten, is Coface momenteel één van de wereldleiders in kredietverzekeringen.

Een kredietverzekering van Coface

Een kredietverzekering van Coface beschermt u als onderneming tegen facturen van klanten die te laat of niet betaald. Hierbij kan de kredietverzekering van Coface helemaal passend op de behoeften van uw bedrijf worden afgesloten. Zo heeft Coface kredietverzekeringen voor mkb'ers, multinationals en een unieke kredietverzekering Tradeliner, die specifiek wordt aangepast aan uw behoeften. Daarbovenop biedt Coface aanvullende dekking tegen een hoog risico. 
Ongeacht de grootte van uw bedrijf, garandeert Coface bij het afsluiten van een kredietverzekering de volgende bescherming:

  1. Incasso onbetaalde facturen: wanneer er sprake is van openstaande rekeningen, dan incasseert Coface de openstaande betalingen voor u.
  2. Schade-uitkering: bij een faillissement van een klant, wordt de schade vergoed.
  3. Gezonde debiteurenportefeuille:  als kredietverzekeraar volgt en analyseert Coface continue de financiële situatie van uw afnemers. Bij verandering wordt u direct ingelicht.

Met een kredietverzekering van Coface verzekert u zichzelf op lange termijn voor het continueren van de bedrijfsvoering. Doordat Coface aangesloten is bij een internationaal kredietverzekeringsnetwerk, beschikken ze over brede internationale expertise en ervaring. Hierdoor kunnen zij elke onderneming tegen elk commercieel risico in binnen- en buitenland bijstaan. Coface biedt ook kredietverzekeringen aan onder de naam Omzet Verzekerd. Hierbij gaat het om dezelfde pakketten en voorwaarden.

Coface kredietverzekering bij De Kredietverzekeraars

Wilt u graag een Coface kredietverzekering afsluiten? Dit kunt u rechtstreeks doen bij Coface of bij De Kredietverzekeraars. Wij begeleiden u op een transparante en heldere wijze naar het vinden van een Coface kredietverzekering op maat met de hoogste bescherming en tegen de laagste premie. Hoe wij dit doen? Als onafhankelijke tussenpersoon beschikken wij over een groot klantenportefeuille. Kredietverzekeraars zien hierin kansen hun klantenbestand uit te breiden en bieden ons daarom scherpe offertes aan. Zo zorgt de Kredietverzekeraars samen met u  voor de kredietwaardigheid en groei van uw onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek bespreken we graag uw wensen en alle mogelijkheden.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!