Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Inkoop op afbetalinglaten afdekken.

Inkoop verzekering

Kopen uw afnemers uw producten en diensten op afbetaling? Zaken doen op rekening kan uw klantennetwerk vergroten en uw onderneming doen groeien. Deze manier van ondernemen brengt echter ook risico’s met zich mee. Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf wanneer debiteuren plots niet betalen?

Een inkoop verzekering kan uw onderneming beschermen. Een kredietverzekering garandeert dat u het geld van afnemers ontvangt,  ook wanneer uw klanten weigeren te betalen. Meer weten? De Kredietverzekeraars legt u graag meer uit over een inkoop verzekering.

Waarom een inkoop verzekering afsluiten?

Het ondernemerschap gaat u voor de wind. Uw onderneming groeit en uw klantennetwerk vergroot, onder andere doordat uw klanten uw producten of diensten op afbetaling kunnen inkopen. Het is een goede manier om klanten aan u te binden en uw klantennetwerk uit te breiden. Het inkopen van goederen op afbetaling kan bij veel klanten een lange tijd goed gaan. Ondanks economische voorspoed kan het echter plotseling toch voorkomen dat een afnemer niet aan de betaalverplichting kan voldoen. Denk aan wanbetaling of door faillissement.

Het gevolg: één niet betalende klant kan de gezonde cashflow van uw bedrijf verstoren en uw bedrijf in gevaar brengen, met name wanneer uw klantenkring als mkb’er slechts uit enkele afnemers bestaat. Het afsluiten van een inkoop verzekering in hiervoor een goede oplossing. Een kredietverzekering verzekert de betaling van openstaande facturen en zorgt dat uw bedrijf probleemloos kan blijven doorgroeien.

Inkoop verzekeren bij De Kredietverzekeraars

Wilt u graag de inkoop van uw producten en goederen verzekeren tegen wanbetaling? Het is van belang dat u een kredietverzekering pakket afsluit dat helemaal aansluit op uw wensen en uw onderneming. Hoeveel afnemers heeft u? Tegen welk bedrag wilt u zich verzekeren? Aan de hand van uw behoeftes helpt De Kredietverzekeraars als onafhankelijk tussenpersoon bij het geven professioneel advies. We kunnen u ook helpen bij het vinden van een geschikte inkoop verzekering. Doordat wij bij alle kredietverzekeraars in Nederland bekend zijn, verzorgen wij u de beste bescherming tegen de scherpste premie.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Bent u benieuwd of een inkoop verzekering past bij uw onderneming of heeft een andere vraag over een kredietverzekering voor de inkoop van uw producten of diensten? Wij helpen u graag verder bij het vinden en afsluiten van een passende inkoop verzekering. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in. We bekijken samen wat de beste oplossing is voor uw inkoop verzekering!

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!