Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

KredietverzekeringSimplicity afsluiten

Bescherm u als mkb'er tegen insolventie van afnemers.

Kredietverzekering Simplicity Euler Hermes

Als ondernemer levert u goederen en diensten op rekening. Het levert u zorgen op over mogelijke onbetaalde facturen en brengt financiële onzekerheden voor uw bedrijf. Wat doet u dan?

De kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes beschermt kleine en middelgrote bedrijven met een omzet tot 5 miljoen euro tegen wanbetaling of insolventie van afnemers. De Kredietverzekeraars vertelt u graag meer over de bescherming bij het afsluiten van deze kredietverzekering.

Wat houdt kredietverzekering Simplicity in?

Zo’n 8 op de 10 ondernemers krijgen in het ondernemerschap op een bepaald moment te maken met een onbetaalde factuur van ondernemers. Ondanks de zorgvuldigheid bij het uitkiezen van uw klanten en het vertrouwen over de jaren, kunnen uw debiteuren plots door wanbetaling of faillissement besluiten de rekening niet te betalen. Dit kan grote gevolgen hebben voor de credit management en de continuïteit van uw bedrijf. Kredietverzekeraar Euler Hermes wil mkb’ers hiervoor beschermen, door het aanbieden van een passende kredietverzekering.

Door het afsluiten van kredietverzekering Simplicity kiest u ervoor uw debiteurenrisico te beperken en uw cashflow te verbeteren. U kunt bij de Simplicity kredietverzekering rekenen op de volgende bescherming:

  • Betaling van onbetaalde facturen: u ontvangt 60% van de openstaande factuur bij faillissement van uw klant of wanneer uw klant na 90 dagen niet heeft betaald.
  • Bescherming voor klanten in 30 landen: kredietverzekering Simplicity beschermt u tegen afnemers in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en 26 andere landen.
  • Incasso service: bij het uitblijven van de betaling schakelt Euler Hermes een incassoteam in om u uw geld alsnog terug te geven.
  • Bepaal de dekking: u bepaalt bij Simplicity zelf de hoogte van uw dekking

De Kredietverzekeraars: persoonlijk advies

Het is belangrijk een kredietverzekering af te sluiten die past bij de de omvang van uw bedrijf en aansluit op uw behoeftes. De Kredietverzekeraars helpt u graag verder bij een analyse van de kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes. Als onafhankelijk tussenpersoon staan wij dagelijks klaar ondernemers te best mogelijke oplossing te bieden bij het leveren op krediet. 
We geven u graag vrijblijvend en professioneel advies, gaan op zoek naar de beste kredietverzekering van Euler Hermes of één van de andere kredietverzekeraars in Nederland en zorgen voor de scherpste premie.

Kredietverzekering van Euler Hermes afsluiten?

Voorkom financiële onzekerheid door non-betaling van uw afnemers. De kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes biedt mkb’ers met een omzet tot 5 miljoen passende bescherming waarmee ze succesvol kunnen groeien . Laat u gratis adviseren door de Kredietverzekeraars. Wij helpen u graag naar de beste kredietverzekering voor uw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!