Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

KredietverzekeringTrade4Sure afsluiten

Bescherm uw onderneming met Trade4Sure

Kredietverzekering Trade4Sure

U heeft een nieuwe grote order binnengehaald op afbetaling. Het is een mooie samenwerking met een klant waarmee uw onderneming kan groeien. Maar wat doet u als deze afnemer plots niet betaald?

Het is dan fijn als u verzekerd bent tegen wanbetaling of faillissement van debiteuren. Met de kredietverzekering Trade4Sure van Euler Hermes kunt u eenvoudig uw facturen verzekeren. Zo kunt u onbezorgd zaken doen en de continuïteit van uw onderneming waarborgen. We leggen u graag meer uit over de Trade4sure kredietverzekering van Euler Hermes.

Hoe ziet een Trade4Sure kredietverzekering  van Euler Hermes eruit?

Elke ondernemer die levert op rekening loopt het risico op onbetaalde facturen van afnemers door wanbetaling of faillissement. Het kan jaren goed gaan, waardoor u geen noodzaak ziet om een kredietverzekering voor al uw afnemers af te sluiten. Toch kan al één niet betaling van een afnemer de groei van uw onderneming belemmeren. De Trade4Sure kredietverzekering van Euler Hermes dekt dit risico af. U kunt met de Trade4Sure per transactie bepalen of u deze wil verzekeren. Zo handelt u de ene dag met uw vertrouwde kleine afnemer zonder verzekering, waarna u op dezelfde dag een grote zakelijke deal binnensleept, gedekt door de Trade4Sure kredietverzekering. Bij het afsluiten van deze verzekering kunt u rekenen op drie diensten:

Verzekering facturen
De Trade4Sure kredietverzekering verzekert uw losse facturen van schade bij niet betaalde rekeningen. Hierbij ontvangt u 85% van de factuurwaarde. U beslist zelf welke facturen worden verzekert.

Incasso service
Op het moment dat uw rekeningen niet betaald worden, worden de betalingen bij de Trade4Sure kredietverzekering gevorderd middels incasso. Zo hoeft u zelf niets te doen.

Kredietwaardigheidscheck
Wilt u graag meer zekerheid voordat u uw diensten of producten gaat leveren op rekening bij een afnemer? Euler Hermes biedt met de kredietwaardigheidscheck bij Trade4Sure onbeperkt inzicht in de kredietwaardigheid van uw bestaande en potentiële afnemers. 

Bij wie Trade4Sure afsluiten?

Trade4Sure is een kredietverzekering aangeboden door kredietverzekeraar Euler Hermes. U kunt onder andere bij hen terecht om Trad4Sure af te sluiten. Bent u op zoek naar meer persoonlijk advies bij de Trade4Sure kredietverzekering? Dan helpt de Kredietverzekeraars u graag verder. Als onafhankelijke tussenpersoon geven wij u vrijblijvend advies over de Trade4Sure kredietverzekering. We bekijken of de kredietverzekering past bij uw situatie of dat een andere kredietverzekering wellicht passender is. Doordat wij als tussenpersoon fungeren kunnen wij altijd met een brede blik een kredietverzekering vinden die écht bij u past, tegen de scherpste premie. Zo helpen wij u graag uw debiteurenrisico te verlagen en het succes van uw ondernemen te garanderen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u graag meer weten over de Euler Hermes Trade4Sure kredietverzekering of bent u benieuwd wat de Kredietverzekeraars voor u kan betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We helpen u graag verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!