Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering vanMercury

Wat maakt kredietverzekeraar Mercury uniek?

Kredietverzekering Mercury

Het dekken van uw bedrijf tegen wanbetaling en faillissement van afnemers doet u eenvoudig met behulp van een kredietverzekering. Wanneer u een kredietverzekering wilt afsluiten, heeft u de keuze uit verschillende kredietverzekeraars.

Zo kunt u onder andere terecht bij de jonge kredietverzekeraar Mercury Trade credit. De Kredietverzekeraars adviseert u graag over een passende kredietverzekering van Mercury.

Mercury Trade Credit

De in 2015 opgerichte Mercury Trade Credit is de jongste kredietverzekeraar in Nederland. Tijdens de financiële crisis bleek dat ondernemers geconfronteerd werden met veranderende voorwaarden in hun kredietverzekering, in het nadeel voor ondernemers. De oprichters van Mercury vonden dat dit anders moest. Door de klassieke kernwaarden uit de verzekeringswereld samen te bundelen en gebruik te maken van moderne technologie biedt Mercury kredietverzekeringen met de beste voorwaarde, maximale zekerheid en transparantie. Zo willen zij er écht zijn voor ondernemers en hen beschermen tegen niet-betalende debiteuren.

Dekking door Lloyd’s of London

Alle kredietverzekeringen van Mercury worden gedekt door Lloyd’s of London. Lloyd’s is de oudste én grootste verzekeringsmarkt ter wereld, waaronder zeer gerenommeerde verzekeraars toebehoren, zoals Axis en Ascot. Deze verzekeraars staan hiermee garant voor alle Mercury kredietverzekeringen. Hierdoor heeft Mercury de mogelijkheid om als één van de weinige kredietverzekeraars een unieke non cancelable polis aan te bieden, Zo bent u met een kredietverzekering van Mercury gegarandeerd beschermd tegen vaste voorwaarden en een vast tarief. 

Aanbod Mercury kredietverzekeringen

Kredietverzekeraar Mercury heeft een divers aanbod aan kredietverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Zo biedt Mercury bedrijven de mogelijkheid een kredietverzekering te kiezen met diverse soorten dekkingen. Op deze manier bent u altijd passend beschermd tegen een dekking die past bij uw bedrijf.

  • Niet-opzegbare dekking: Mercury biedt verschillende kredietverzekeringen aan met niet-opzegbare limieten. Zo kan de kredietverzekeraar de dekking tijdens uw contractduur niet wijzingen en bent u verzekerd van de beste bescherming.
  • Hybride dekking: naast de niet-opzegbare Mercury kredietverzekering is er ook de mogelijkheid te kiezen voor hybride dekking. Hierbij ontvangt u een combinatie van opzegbare en niet-opzegbare limieten.
  • Top up dekking: de Top up kredietverzekering van Mercury geeft een aanvullende dekking op uw huidige kredietverzekering. Deze kredietverzekering is op elk moment af te sluiten en tegen een elke gewenste dekking.

Kredietverzekering afsluiten via De Kredietverzekeraars

Wilt u graag advies over een Mercury kredietverzekering? Of wilt u een kredietverzekering bij Mercury afsluiten? De Kredietverzekeraars helpt u er graag mee. Aan de hand van uw bedrijfseigenschappen en doelen geven wij passend advies en helpen wij u bij het vinden van de juiste Mercury kredietverzekering. Als onafhankelijke tussenpersoon zij wij aangesloten bij álle kredietverzekeraars in Nederland. Zo kunnen wij een Mercury kredietverzekering met de scherpste premie en de hoogste dekking voor u afsluiten.

We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. De koffie staat al klaar, een afspraak is zo gemaakt.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!