Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

De voordelen van eenKredietverzekering makelaar

Op deze pagina vertellen wij u alles over een kredietverzekering makelaar.

Kredietverzekering makelaar

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag beschermd zijn tegen risico's van niet betalende debiteuren? Een kredietverzekering verzekert u ervan dat uitstaande facturen, ongeacht faillissement, betaald worden.

Om een juiste kredietverzekering af te sluiten, moet een kredietverzekering geheel op uw bedrijf worden afgestemd. Een kredietverzekering makelaar helpt u bij het vinden van de meest passende kredietverzekering tegen de beste voorwaarden. Zo zorgt u met de juiste verzekering voor de continuïteit van uw bedrijf.

Wat is een kredietverzekering?

Veel bedrijven leveren goederen en diensten op rekening. Om uw bedrijf te beschermen bij het debiteurenbeheer, kunt u een kredietverzekering afsluiten. Een kredietverzekering, ook wel debiteurenrekening, dekt het risico af van niet betalende debiteuren. Het is immers mogelijk dat klanten niet betalen door bijvoorbeeld faillissement, uitstel van betalingsverkeer of andere redenen. Met een kredietverzekering krijgt u de garantie van uitbetaling, ongeacht dergelijke factoren. Dit neemt niet alleen veel zorgen weg voor u als ondernemer, maar biedt de garantie voor het voortbestaan van uw bedrijf. Een kredietverzekering is rechtstreeks met een verzekeraar af te sluiten. U kunt zich ook deskundig laten adviseren en begeleiden door een makelaar in kredietverzekeringen. Zo vindt u de juiste kredietverzekering met een passende bescherming voor uw bedrijf en geniet u van vele voordelen.

Waarom een kredietverzekeringsmakelaar inschakelen?

Een kredietverzekering kan per transactie, debiteur, land of voor de hele omzet van een bedrijf worden afgesloten. Welke kredietverzekering bij u past, is afhankelijk van uw bedrijfsvoering. Op welke markt richt u zich? Hoe ziet uw debiteurennetwerk eruit? En wat is uw winstmarge? Op basis van deze vragen moet u een passende debiteurenverzekering vinden. Het kan als ondernemer echter lastig zijn om in het grote aanbod aan verzekeringen de juiste te kiezen. Een kredietverzekeringsmakelaar helpt u als onafhankelijke expert bij het vinden van de juiste verzekering die écht bij u past. Een makelaar kredietverzekeringen bekijkt uw wensen, vergelijkt samen met u het aanbod en kiest de beste kredietverzekering. Zo beschermt u uw organisatie met de juiste voorwaarden en laagste premie tegen grote risico's. De Kredietverzekeraars helpt u als kredietverzekeringsmakelaar graag op weg.

Kredietverzekering makelaar: advies op maat van een expert

Wilt u een groei en omzetstijging van uw bedrijf garanderen? Sluit dan een kredietverzekering af met behulp van De Kredietverzekeraars als uw kredietverzekering makelaar. Als kredietverzekeringsmakelaar begeleiden we u op een transparante en heldere wijze naar een kredietverzekering op maat met de hoogste dekking en laagste premie. Zo zorgen we samen met u voor de kredietwaardigheid en financiële continuïteit van uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Kom eens langs voor een kop koffie en ontdek alle mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Of vraag gratis online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!