Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Het belang vanOnafhankelijke advies

Heeft u uw huidige kredietverzekering direct bij een verzekeringsmaatschappij afgesloten? Daag ons uit voor een beter aanbod!

Advies

Wij helpen al jarenlang onze klanten met het optimaliseren en beschermen van hun liquiditeit. Hier zijn wij zijn heel sterk in. Voor onze klanten hebben wij een uniek concept uitgerold dat traditionele service én zekerheid biedt. Onze zekerheidscheck bewijst onze jarenlange ervaring, onafhankelijkheid en dat wat wij te bieden hebben ook voor uw bedrijf de oplossing is.

De zekerheidscheck analyseert eventuele risico's, monitort huidige omstandigheden en biedt een gedegen actieplan met financiële bedreigingen én kansen.

Wat houdt de zekerheidscheck in?

Onze experts analyseren geheel vrijblijvend en gratis het debiteurenbeheer van uw organisatie. Wij bespreken uw wensen en behoeften, zodat wij gedegen advies kunnen leveren. Op basis van deze factoren ontvangt u een actieplan. Na afloop van het adviesgesprek krijgt de beste oplossing voor uw organisatie verwerkt in een offerte op maat. Zo bent u verzekerd van de beste kredietverzekering voor uw bedrijf.

Met het advies van De Kredietverzekeraars bent u verzekerd van traditionele service én de zekerheid van onze jarenlange ervaring en deskundigheid.

Mijn bedrijf heeft al een kredietverzekeringscontract:

Het is altijd zinvol een vrijblijvende second opinion aan te vragen. De markt is voortdurend in beweging en door de toenemende concurrentie weet De Kredietverzekeraar altijd een betere offerte op tafel te krijgen.

Net als elke andere schadeverzekering is er bij een kredietverzekering sprake van polisvoorwaarden. Het kan bij een kredietverzekering voorkomen dat de voorwaarden en de polis niet compleet helder zijn uitgelegd. Een mogelijk gevolg hiervan is dat de kredietverzekering niet de volledige dekking biedt die de verzekering hoort te bieden. De Kredietverzekeraars onderscheidt zich door een helder overzicht te geven over de voorwaarden, dekking en de polis. Bovendien begeleiden wij u kosteloos met de implementatie en nazorg van de kredietverzekering. Daag ons uit voor een beter aanbod!

Wat zijn onze kosten?

Offerte aanvraag: Gratis

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek: Gratis

Op maat gemaakte offertes: Gratis

Implementatie en begeleiding voor de kredietverzekering: voor u: Gratis.

Voor onze diensten ontvangen wij een kleine commissie van onze partners.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat de De Kredietverzekeraars voor u kan betekenen? In een branche waar helderheid en communicatie zó belangrijk is, bespreken wij graag in een persoonlijk adviesgesprek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij helpen u met elke stap bij het vinden, afsluiten en implementeren van de juiste kredietverzekering; daar kunt u op rekenen.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!