Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Het aanbod aan kredietverzekeraars

Bij wie kunt u een kredietverzekering afsluiten?

Kredietverzekeraars in Nederland

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend groeien en financiële risico's zo veel mogelijk voorkomen. Om u te beschermen tegen niet betalende facturen of faillissement van afnemers, is het afsluiten van kredietverzekering een verstandige keuze.

Er is een divers aanbod aan kredietverzekeraars in Nederland waar u voor een kredietverzekering terecht kunt. Wij leggen alle aanbieders voor u naast elkaar, om de keuze voor een passende kredietverzekeraar te vergemakkelijken. Of kom langs bij De Kredietverzekeraars voor vrijblijvend en persoonlijk advies op maat. 

Wat zijn kredietverzekeraars?

Kredietverzekeraars zijn aanbieders van kredietverzekering die klanten helpen zich te beschermen tegen het risico van wanbetaling van afnemers. Om een goed inzicht te krijgen in hoe groot een onderneming financieel gevaar loopt, analyseren kredietverzekeraars afnemers en geven op basis van dat onderzoek een rating per bedrijf. Een goede beoordeling geeft veelal een hoger limiet op de onderneming in kwestie en maakt het verkrijgen van een leverancierskrediet mogelijk. Een slechte rating van kredietverzekeraars in Nederland kan voor afnemers leiden tot een lager limiet of zelfs het in aanmerking komen voor een leverancierskrediet. 

Aanbod kredietverzekeraars Nederland

De drie grootste spelers op de markt voor kredietverzekeringen in Nederland zijn Atradius, Euler Hermes en Coface. Het zijn alle drie wereldwijd opererende concerns met ook vestigingen en activiteiten in Nederland. Ook Mercury en Crendendo zijn bekende kredietverzekeraars in Nederland waar u voor een kredietverzekering terecht kunt. Een kredietverzekering bij één van deze kredietverzekeraars kunt u eenvoudig afsluiten bij een tussenpersoon, zoals De Kredietverzekeraars. Hierbij geniet u doorgaans van meerdere voordelen en persoonlijk advies.

Atradius

Atridus is Nederlands grootste kredietverzekeraar en biedt een verscheidenheid van diensten aan op het gebied van debiteurenbeheer, waaronder het verstrekken van kredietverzekeringen. Met meer dan 160 miljoen kantoren verspreid over 50 landen is de kredietverzekeraar in Nederland onderdeel van een grote wereldwijde onderneming. Atradius beschikte in 2013 over een totaal inkomen van 1,6 miljard en mag hiermee naast Nederland ook één van de grootste kredietverzekeraars ter wereld genoemd worden. Door de internationale focus heeft Atradius toegang tot kredietinformatie van meer dan 200 miljoen bedrijven. Op deze manier is de kredietverzekeraar in Nederland in staat om met inzicht, ervaring en deskundigheid een veilige en internationale handen tussen ondernemers te bevorderen. Klanten profiteren dan ook van meerdere voordelen bij het afsluiten van een kredietverzekering:

 • Als ondernemer gedekt tegen wanbetaling en faillissement
 • Naast kredietverzekering voorziet Atradius ook de incasso
 • Afnemers worden vooraf op kredietwaardigheid gecontroleerd
 • Ondernemers krijgen toegang tot informatie van debiteuren

Coface kredietverzekering

Kredietverzekeraar Coface staat ondernemers sinds de oprichting 1946 bij in het betrouwbaar ondernemer. Als kredietverzekeraar heeft Coface als missie bedrijven te verzekeren tegen wanbetalingen en hiermee bij te dragen aan een duurzame wereldwijde welvaart. Met de aanwezigheid als kredietverzekeraar over 100 landen, 4.400 medewerkers en een kring van 35.000 klanten kan Coface als een echte wereldleider binnen de kredietverzekeraars worden gezien. Deze brede internationale aanwezigheid biedt Coface unieke expertise en ervaring waardoor zij ondernemers uitstekend kunnen beschermen tegen verschillende commerciële risico's. Zo garandeert Coface bij het afsluiten van een kredietverzekering de volgende bescherming:

 • Incasso openstaande facturen
 • Bescherming en uitkering bij faillissement
 • Analyse financiën  afnemers

Euler Hermes

Euler Hermes staat al meer dan 25 jaar als kredietverzekeraar in Nederland klanten bij met inzicht en hulp bij betaalrisico's van afnemers. Als onderdeel van de grote financiële dienstverlener Allianz is Euler Hermes al decennia lang internationaal actief. Met gespecialiseerde kredietexperts en -analisten verspreid over 50 landen, mag Euler Hermes dan ook als échte wereldmarktleider onder de kredietverzekeraars worden gezien. Met eigen economen, gedegen kennis en ervaring helpt de kredietverzekeraar  ondernemers een betrouwbare samenwerking aan te gaan en biedt diverse oplossingen om hen te beschermen bij niet-betaalde facturen of faillissementen:

 • Verschillende kredietverzekeringen
 • Internationale incasso
 • Garanties

Door het aanbieden van een breed pakket aan hulp wilt Euler Hermes ondernemers niet alleen bijstaan in nood, maar hen juist helpen te groeien. Door het nemen van een kredietverzekering van Euler Hermes bent u verzekerd van groei, betrouwbaarheid en een betere cashflow van uw bedrijf.

Mercury kredietverzekeraar

De in 2015 opgerichte Mercury Trade Credit is een jonge kredietverzekeraar die als een frisse wind de markt van kredietverzekeraars in Nederland wilt veranderen. Tijdens de financiële crisis werden ondernemers geconfronteerd met aanpassingen in kredietvoorwaarden en limieten. De oprichters van Mercury vonden dat dit anders moest. De kredietverzekeraar wilt daarom het midden- en groot bedrijf bijstaan door klassieke kernwaarden uit de verzekeringswereld te combineren met de modernste technologie. Hierdoor biedt Mercury kredietverzekeringen aan met de beste voorwaarden, maximale zekerheid en zijn ze volledig transparant.

Doordat Mercury als coverholder opereert, worden alle kredietverzekeringen van Mercury gedekt door Lloyd’s of London. Lloyd’s de oudste én grootste verzekeringsmarkt ter wereld, waaronder zeer gerenommeerde verzekeraars toebehoren en tevens garant staan voor de polissen van Mercury. Dit geeft Mercury de mogelijkheid om een non cancelable -polis aan te bieden en er hierdoor écht te zijn voor ondernemers door hen te beschermen tegen financiële risico's.

Credendo

Kredietverzekeraar Credendo maakt onderdeel uit van een Europese kredietverzekeringsgroep die ondernemers in heel Europa bijstaat in alle segmenten van kredietrisico's en politieke risico's. Met een winst van 269,7 miljoen euro in 2019 en een toenemende stijging van klanten, is Credendo een steeds verder groeiende kredietverzekeraar die ondernemers dekt bij risico's van investeringen en handel. De kredietverzekeraar biedt klanten dan ook een waaier aan oplossingen aan die de groei van bedrijven moet bevorderen:

 • Kredietverzekeringen
 • Contractgaranties
 • Financiële garanties
 • Risicoparticipatie
 • Investeringen
 • Financiering

Kredietverzekeraar Nexus Group

Kredietverzekeraar Nexus Group helpt ondernemers bij een duurzame groei van hun organisatie. Met dank aan de internationale aanwezigheid in negen landen, bezit Nexus de beste expertise om uw onderneming bij te staan bij zowel binnenlandse als buitenlandse handel. Door het aanbieden van kredietverzekeringen op maat, biedt de kredietverzekeraar altijd bescherming die aansluit op uw bedrijf en uw wensen. Zo kunt u als mkb’ers maar ook als multinational terecht bij kredietverzekeraar Nexus.

 •  Kredietverzekeringen op maat
 •  Kredietverzekeringen voor mkb’ers én multinationals
 •  Kredietlimiet verhogen van een kredietverzekering, reeds afgesloten bij andere kredietverzekeraar

Rabobank kredietverzekering

Naast het afsluiten van een kredietverzekering bij één van de grootste kredietverzekeraars in Nederland, is het ook mogelijk een kredietverzekering bij Rabobank af te sluiten. Door de nieuwe samenwerking in 2019 met partner Euler Hermes kunt u bij Rabobank terecht van de kredietverzekering Omzet Garant. Deze kredietverzekering is speciaal ontwikkeld voor mkb-ondernemers met een omzet tot 2.5 miljoen euro per jaar. Rabobank is een niet op een zichzelf staande kredietverzekeraar, maar biedt als tussenpersoon gunstige voordelen bij het afsluiten van een kredietverzekering. 

 • Gegarandeerde betaling van facturen en faillissementen
 • Incassokosten 100% meeverzekerd
 • Profiteren van Rabobank Loyaal Korting tot wel 12%

Het is bij Rabobank mogelijk om de kredietverzekering zelfstandig en volledig online in de klantomgeving van Rabobank af te sluiten. Dit geeft Rabobank de gelegenheid om de kredietverzekering Omzet Garant tegen een scherpe maandpremie aan te bieden. Heeft u echter nog behoefte aan advies over een kredietverzekering? Dat kunt u altijd terecht bij De Kredietverzekeraars. Wij staan u graag als onafhankelijke adviseur bij in het vinden van een passende kredietverzekering.

Kredietverzekering afsluiten bij De Kredietverzekeraars

Het afsluiten van een kredietverzekering kunt u rechtstreeks doen bij één van de kredietverzekeraars in Nederland of bij een tussenpersoon, waaronder De Kredietverzekeraars. Als onafhankelijke partij zijn wij aangesloten bij álle kredietverzekeraars Nederland en kunnen wij u bijstaan in het vinden van een passende kredietverzekering. De Kredietverzekeraars begeleidt u op een persoonlijke en transparante wijze naar het vinden van kredietverzekering  tegen de laagste premie en met de hoogste dekking. Dit doen wij geheel kosteloos. Enkel wanneer u een kredietverzekering heeft gevonden die écht bij u past, ontvangen wij een commissie van de desbetreffende kredietverzekeraar. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundige kennis weten wij de beste offertes op tafel te krijgen.


Benieuwd of wij u kunnen bijstaan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis gesprek. De Kredietverzekeraars helpt u graag verder.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!