Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

De juiste zekerheidmet een omzetverzekering

Ontdek hoe een verzekering uw kredietrisico kan afdekken.

Omzetverzekering

U heeft enkele kleine of grote afnemers, de zaken gaan goed en uw onderneming groeit. Heeft u er bij stilgestaan wat de gevolgen zijn als een debiteur de betaling niet nakomt? Wanbetaling of faillissement van uw debiteuren kan uw credit management behoorlijk in de weg zitten.

Met een kredietverzekering, ook wel bekend als omzetverzekering, verzekert u inkomsten die u mogelijk kunt mislopen bij het achterblijven van betaling door uw afnemers. Laat u informeren over de mogelijkheden van een omzetverzekering.

Wat is een omzetverzekering?

Een omzetverzekering is een term die voor diverse verzekeringen wordt toegepast bij het beschermen van een omzet. In dit geval verzekerd het uw omzet wanneer u goederen of diensten aan afnemers heeft geleverd en de betaling niet wordt nagekomen. De omzetverzekering wordt dus afgesloten om mogelijke risico’s af te dekken. U kunt zelf bepalen voor hoeveel omzet u graag beschermd wilt zijn. Er zijn diverse kredietverzekering pakketten beschikbaar, ook een kredietverzekering op maat is mogelijk. Hierdoor de verzekering voor elk soort bedrijf toepasbaar. Het afsluiten van een kredietverzekering is de juiste stap om financiële onzekerheid voor uw bedrijf te voorkomen.

Het belang van uw omzet verzekeren

Het ondernemen gaat u voor de wind. U heeft al vaste klanten en breidt steeds meer uw klantenkring uit. De mogelijkheid om op afbetaling te leveren maakt het mogelijk uw klantenkring verder uit te breiden. Het verstrekken van een afnemerskrediet is hiermee een fijne mogelijkheid om uw omzet te vergroten, mits uw debiteuren voldoen aan de betaling. 

Met de juiste credit management zorgt u dat uw gezonde cashflow niet in gevaar komt. Door middel van een omzetverzekering kan u in een vroeg stadium uw kredietrisico’s ontdekken.  

  • De verzekering biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van nieuwe klanten.
  • Wanneer uw afnemers niet betalen, wordt er een incassobedrijf ingeschakeld.
  • Lukt het niet om het openstaande bedrag te incasseren, dan wordt het bedrag door de verzekeraar uitgekeerd.

Door het afsluiten van een omzetverzekering kan uw onderneming zonder zorgen succesvol groeien.

Hoe een omzetverzekering afsluiten?

Wilt u graag uw omzet verzekeren met een kredietverzekering? Dan is het allereerst belangrijk om u te verdiepen in welke omzetverzekering voor uw onderneming en wensen passend is. Het is daarom aan te raden u te laten adviseren door een specialist met échte kennis van zaken. Het afsluiten van een omzetverzekering kun u onder andere rechtstreeks doen bij de kredietverzekeraar zelf. Er zijn diverse kredietverzekeraars in Nederland beschikbaar, die ieder eigen pakketten en voordelen aanbieden. Daarnaast kunt u ook terecht bij onafhankelijke tussenpersonen, zoals De Kredietverzekeraars. Als onafhankelijke partij hebben we geen belangen en helpen wij enkel u bij het vinden van de meest geschikte omzetverzekering. Doordat wij met alle kredietverzekeraars in Nederland samenwerken, kunnen wij u alle mogelijkheden bieden, tegen de scherpste tarieven. Wij ontzorgen u van tijd en zorgen. 

Plan een vrijblijvende afspraak in

Wilt u graag vrijblijvende de mogelijkheden bespreken voor een omzetverzekering? Neem contact met ons op en plan direct een vrijblijvend gesprek in. Wij vertellen u graag meer over het verzekeren van uw omzet en bekijken welke verzekering in uw situatie passend is.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!