Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering afsluitenbij Credendo

Welke kredietverzekering kunt u bij Credendo afsluiten?

Credendo kredietverzekering

Als u uw bedrijf wilt beschermen tegen risico's en de mogelijkheid tot groei wilt garanderen, dan is het afsluiten van een kredietverzekering een goede keuze. Er zijn veel verschillende kredietverzekeringen van diverse kredietverzekeraars waaruit u kunt kiezen.

Zo zet kredietverzekeraar Credendo zich in voor een betrouwbare internationale handel tussen bedrijven en biedt hen bescherming tegen wanbetaling en faillissement. Een Credendo kredietverzekering sluit u voordelig en veilig af bij De Kredietverzekeraars.

Credendo group

Crendendo group is een Europese kredietverzekeraar die 100% eigendom is van de Belgische staat. Met een hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in 14 andere landen biedt Credendo als kredietverzekerhaar haar diensten in heel Europa aan. Als voornaamste doel heeft de Crendendo group om handelsrelaties tussen bedrijven te ondersteunen. Dit doen ze door verscheidene oplossingen op maat te leveren, waaronder kredietverzekeringen, garanties, financiering met betrekking tot handel en investeringen in het buitenland. Zo beschermt Credendo ondernemers tegen krediet- en politieke risico's en helpt de kredietverzekeraar bedrijven zich verder te ontwikkelen.

Aanbod Credendo kredietverzekeringen

Kredietverzekeraar Credendo group biedt een groot aantal verschillende kredietverzekeringen aan haar klanten aan, om hen op deze manier zo goed en passend mogelijk te kunnen helpen. 

  1. Globale polis: door het afsluiten van deze Credendo kredietverzekering ontvangt u gegarandeerd bescherming tegen internationale commerciële en politieke risico's en tot 90% vergoeding van niet-betaalde facturen. Het is tevens mogelijk om u tegen een meerprijs uitgebreider te beschermen tegen risico's. De globale polis kan geheel op maat worden gemaakt, zodat uw onderneming passend is beschermd.
  2. Single risk: met deze kredietverzekering wordt u beschermd tegen wanbetaling over een periode van maximaal zeven jaar. De verzekering kan tussentijds niet worden opgezegd, waardoor u altijd van dezelfde voorwaarden profiteert. 
  3. Prefinanciering: betaalt u als ondernemer op voorhand voordat uw goederen geleverd worden? Deze kredietverzekering van Credendo biedt dekking wanneer uw producten niet geleverd worden en u geen geld heeft ontvangen. 
  4. Excess of loss: deze kredietverzekering is op maat af te sluiten, waarbij u zelf bepaalt tegen welk bedrag of capaciteit u wilt laten beschermen.
  5. XOL Partners: bij deze kredietverzekering maakt Credendo gebruik van externe partners die onder andere informatie verschaffen en het incasso uitvoeren.
  6. Top-Up: de Top-Up is een unieke Credendo kredietverzekering waarbij u extra dekking kunt ontvangen, wanneer u het maximum limiet van uw kredietverzekering bij uw huidige kredietverzekeraar bereikt heeft. Hierbij wordt het zelfde percentage dekking aangehouden als bij uw huidige kredietverzekeraar.
  7. Leverancierskrediet: een leverancierskrediet geeft u de mogelijkheid uw nationale en internationale afnemers uitstel van betaling te verlenen. U krijgt de garantie dat u de betaling zal ontvangen.
  8. Contractgaranties: door het afsluiten van deze kredietverzekering wordt u beschermd tegen het onrechtmatig opeisen van garanties in het voordeel van uw afnemer. 
  9. Aannemersmateriaal: leent u als ondernemer uw materiaal uit aan andere bedrijven? Dan kan deze kredietverzekering van Credendo u beschermen bij bezitsverlies en beschadiging.

Kredietverzekering afsluiten via De Kredietverzekeraars

Wilt u graag een Credendo kredietverzekering afsluiten? Dit kan eenvoudig bij De Kredietverzekeraars. Als onafhankelijke tussenpersoon geven wij u vrijblijvend advies over een passende kredietverzekering en kunnen wij daar waar gewenst helpen bij het afsluiten van de verzekering. Als kredietverzekering makelaar zijn wij aangesloten bij alle kredietverzekeraars in Nederland en beschikken wij over een grote klantenportefeuille. Hierdoor willen kredietverzekeraars graag met ons samenwerken en bieden zij kredietverzekeringen met de hoogste dekking tegen de scherpste premie aan.

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Hierin vertellen wij u graag alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan. De Kredietverzekeraars gaat geheel kosteloos voor u op zoek naar de best passende kredietverzekering voor uw bedrijf.
 

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!