Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering vanEuler Hermes

Wat onderscheidt kredietverzekeraar Euler Hermes?

Euler Hermes

Wilt u als ondernemer meer zekerheid creëren voor de groei van uw bedrijf? Dan is het raadzaam een kredietverzekering af te sluiten. Dit kan onder andere bij Euler Hermes. Deze kredietverzekeraar biedt met een kredietverzekering bedrijven bescherming tegen wanbetalingen en vergoedt schade bij faillissement van uw afnemers.

Er zijn verschillende kredietverzekeringen die u bij Euler Hermes kunt afsluiten. Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw bedrijf, uw doelen en uw wensen. De Kredietverzekeraars adviseert u graag over een passende kredietverzekering.

Sinds maart 2022 is Euler Hermes overgenomen door Allianz Trade.

Kredietverzekeraar Euler Hermes Nederland

Euler Hermes is een Franse kredietverzekeraar en behoort tot de Duitse gerenommeerde financiële dienstverlener Allianz Groep. Met ruim 100 jaar dienstverlening en vestigingen in meer dan 50 landen mag de oudste kredietverzekeraar ter wereld als een echte wereldmarktleider onder de kredietverzekeraars worden genoemd. Euler Hermes heeft met het verstrekken van hun diensten het doel om bedrijven de mogelijkheid te geven een hoog rendement op liquide middel te behalen, kapitaal optimaal te benutten en risico's op schade door onbetaalde facturen te verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het team van deskundige kredietexperts, economen en analisten die gebruik maken van de modernste door technologie ondersteunende processen. Euler Hermes kan hiermee een breed aanbod aan verschillende diensten aanbieden, waaronder kredietverzekeringen, garanties en internationale incasso.

Kredietverzekering van Euler Hermes

Elk bedrijf is anders en heeft andere noden. Euler Hermes heeft daarom een gevarieerd aanbod aan verschillende kredietverzekeringen waar u uit kunt kiezen. 

  • Trade4sure: dit is een online kredietverzekering waarbij u de keuze heeft uit verschillende informatie, incasso en factuurverzekeringen. Dit pakket is geschikt voor ondernemers die zich slechts af en toe willen verzekeren en een dekking zoeken tot 250.000 euro per factuur.
  • Simplicity: met de kredietverzekering Simplicity van Euler Hemes zijn al uw onbetaalde rekeningen voor 60% verzekerd van de factuurwaarde. De dekking is eenvoudig tegen hogere kosten te verhogen naar 90%. Deze kredietverzekering is passend voor bedrijven met een omzet tot 5 miljoen euro.
  • Omzet Garant: heeft u als ondernemer een omzet tot 2,5 miljoen euro? Dan kunt u kiezen voor de Omzet Garant kredietverzekering. Hierbij ontvangt u 70% van uw openstaande factuur bij een afnemer. Omzet Garant is ook af te sluiten via de Rabobank.
  • Businesspolis: de kredietverzekering businesspolis is voor ondernemers die graag goed verzekerd willen zijn. Zo kunnen politieke en fabricagerisico's worden meeverzekerd, ontvangt u internationale incassoservice, uitkering van schade en maakt u gebruik van flexibele voorwaarden via de maatwerk clausule van Euler Hermes.
  • Cover One: Cover One verzekert u van non-betaling binnen één contract of project. Bovendien profiteert u van de niet-annuleerbare dekking voor een maximum van drie jaar. Deze kredietverzekering geeft de mogelijkheid om contract-, politieke- of fabricagerisico's eenvoudig mee te verzekeren.

Door middel van deze verschillende pakketten wil Euler Hermes voor ieder bedrijf passende bescherming bieden. Zo wordt bij het afsluiten van een kredietverzekering van Euler Hermes een betere cashflow, concurrentievoordeel, rust en zekerheid gegarandeerd.

Waar De Kredietverzekeraars u bij kunt helpen

Een Euler Hermes kredietverzekering kunt u rechtstreeks bij Euler Hermes Nederland af te sluiten of bij een tussenpersoon, zoals de Kredietverzekeraars. Als tussenpersoon zij wij aangesloten bij alle kredietverzekeraars in Nederland. Wij kunnen u als onafhankelijke partij vrijblijvend adviseren en u op een transparante wijze op weg helpen naar het vinden van een passende Euler Hermes kredietverzekering. Zo vragen wij bij interessante verzekering voor u een offerte aan. Doordat kredietverzekeraars weten dat een tussenpersoon meerdere aanbieders heeft, ontvangt De Kredietverzekeraars daarom altijd kredietverzekeringen tegen de scherpste premie. Wij helpen u daarom altijd naar het vinden van de juiste kredietverzekering met de hoogste dekking die écht bij uw bedrijf past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag persoonlijk advies of hulp bij het vinden van een Euler Hermes kredietverzekering? Onze specialisten staan klaar om u vrijblijvend en gratis te helpen. Neem contact op met De Kredietverzekeraars, de koffie staat al klaar!

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!