Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering van Omzet Verzekerd

Ontdek hoe Omzet Verzekerd u als onderneming kan bijstaan.

Omzet Verzekerd

Meer financiële zekerheid voor uw bedrijf kunt u op eenvoudige wijze bewerkstelligen door het afsluiten van een kredietverzekering. Deze verzekering kan bij verschillende kredietverzekeraars worden afgesloten, waaronder Omzet Verzekerd.

Kredietverzekeraar Omzet Verzekerd biedt kredietverzekeringen voor alle soorten ondernemingen; van mkb tot multinational. Hiermee is er voor ieder bedrijf een kredietverzekering op maat mogelijk, ook voor uw onderneming. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn met Omzet Verzekerd? De Kredietverzekeraars legt u er meer over uit.

Omzet Verzekerd kredietverzekering

Omzet Verzekerd is onderdeel van kredietverzekeraar Coface. De coöperatie wil ondernemers bescherming bieden en hen helpen bij het maken van een kredietbeslissing die aansluit op de behoefte van bedrijven. Dit doet de Omzet Verzekerd internationaal, door het aanbieden van kredietverzekering in meer dan 100 landen. Coface, en dus Omzet Verzekerd, kan dus als een van de grote spelers op de markt van kredietverzekeringen worden beschouwd.

Soorten kredietverzekeringen

Wanneer u bij Omzet Verzekerd op zoek gaat naar een geschikte verzekering voor debiteuren, dan kunt u een geschikte verzekering op basis van uw onderneming.

MKB

Als MKB’er biedt Omzet Verzekerd kredietverzekering ‘EasyLiner’ aan. Bij het afsluiten van deze kredietverzekering ontvangt u bescherming door middel van de volgende services:

 • Incasso: bij wanbetaling door debiteuren maakt de MKB kredietverzekering het mogelijk dat al uw openstaande facturen voor u worden geïncasseerd.
   
 • Schade uitkering: mocht het voorkomen dat wanbetalers openstaande rekeningen niet voldoen, dan verzekerd Omzet Verzekerd 90% van uw verlies.

Grootbedrijf

Opereert u als bedrijf op nationaal en internationaal niveau? Kredietverzekering Tradeliner biedt u inzicht in de financiële gezondheid van (toekomstige) kopers. Zo kunt u voorafgaand informatie inwinnen bij de keuze van een samenwerking. Gaat het onverhoopt mis en krijgt u te maken met wanbetalers? Dan biedt Omzet Verzekerd u bescherming en garandeert de financiële toewijzing waar u recht op heeft. De voordelen op een rij:

 • Incasso onbetaalde facturen: Door de groot internationale aanwezigheid van Coface, kan de verzekeraar vanuit 100 landen uw openstaand factuur incasseren. 
   
 • Schade uitkering: Wanneer de schade bij incassering niet wordt voldaan, biedt de Omzet Verzekerd Tradeliner verzekering u de garantie dat de schade wordt vergoed.
   
 • Inzicht debiteurenportefeuille: Bij het afsluiten van deze kredietverzekering krijgt u financieel inzicht in uw huidige én nieuwe afnemers.

      
Multinationals

Voor internationaal opererende bedrijven heeft Omzet Verzekerd een speciale kredietverzekering ontwikkeld, genaamd Global Solutions. Dit geeft u de mogelijkheid om de credit management van uw bedrijf en dochterondernemingen te verbeteren. Binnen deze kredietverzekering sluit u uw zekerheid op maat af, waarbij er gekeken wordt naar de wensen en noden van uw onderneming. Hierbij geniet u van de internationale kennis en netwerk van Omzet Verzekerd.

Kredietverzekering van Omzet Verzekerd afsluiten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een kredietverzekering bij Omzet Verzekerd of heeft u behoefte aan algehele advies bij het afsluiten van een verzekering. Bij De Kredietverzekeraars kunt u terecht voor onafhankelijk advies en hulp. Wij helpen u bij bij het vinden van de juiste oplossing, passend bij uw onderneming. Neem contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!