Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

De voordelen van eenKredietverzekering bureau

Op deze pagina vertellen wij u alles over een kredietverzekering bureau, lees het nu.

Kredietverzekering bureau

Heeft uw organisatie ooit te maken gehad met een afschrijving omdat de opdrachtgever de openstaande vorderingen niet meer kon voldoen? Wat heeft deze afschrijving voor de cashflow betekend? Een kredietverzekering biedt dekking tegen wanbetalingen. Een kredietverzekering biedt zekerheid dat wanneer uw debiteuren u in de steek laten er alsnog geld over de brug komt. Naast deze zekerheid biedt een kredietverzekering ook up-to-date informatie over uw branche, markt en uw debiteuren.

Een kredietverzekering biedt diverse voordelen. Maar waar kunt u een kredietverzekering afsluiten? De verzekering kan worden afgesloten bij een kredietverzekering bureau. Op deze pagina vertellen wij u meer over een kredietverzekering bureau en wat deze voor uw organisatie kan betekenen.

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is een verzekeringssoort die drie belangrijke onderdelen onder zijn boog heeft. Het grootste én belangrijkste onderdeel is de zekerheid van uitkering wanneer openstaande vorderingen niet worden voldaan. Daarbij worden openstaande vorderingen doorgaans eerder betaald waardoor de cashflow wordt geoptimaliseerd.

Het tweede onderdeel is de kredietwaardigheidscheck. Een kredietverzekering bureau beschikt over een gigantische database met kredietinformatie over branches, markten en bedrijven. Bij het afsluiten van een kredietverzekering kan het bedrijf gebruik maken van deze database om zo over up-to-date informatie te beschikken waarmee strategieën kunnen worden bepaald. In zo'n database kunnen tot wel 60 miljoen bedrijven zijn opgenomen. Middels de database kan de kredietverzekering bureau een kredietwaardigheidscheck uitvoeren voor de bestaande én nieuwe opdrachtgevers.

Het derde onderdeel binnen een kredietverzekering dat een kredietverzekering bureau biedt is incasso. De incasso kan onder de polis van de kredietverzekering vallen. Wanneer betalingen van de openstaande vorderingen uitblijven, dan gaat het incassostelsel binnen de kredietverzekering van kracht.

Wat kan een kredietverzekering bureau voor uw organisatie betekenen?

Het afsluiten van een kredietverzekering is een kleine investering die zekerheid, kennis, expertise en up-to-date informatie biedt. De kredietverzekering bureau's opereren wereldwijd, in diverse branches en bestaan al meerdere tientallen jaren. Met een kredietverzekering, ook wel omzetverzekering genoemd,  haalt u de kennis en kunde van een kredietverzekering bureau in huis. Zo kunt u, mits deze onder de polis valt, een kredietwaardigheidscheck aanvragen die gebruikt kan worden om het betaalbeleid van uw opdrachtgevers te versoepelen en om een concurrentievoordeel te behalen. Het betaalbeleid kan echter ook worden versterkt om zo eventuele risico's te voorkomen. Een kredietverzekering bureau zal naast deze informatie ook een vinger aan de pols houden en uw debiteurenportefeuille in de gaten te houden. Eventuele risico's worden in een vroeg stadium ontdek, waardoor de cashflow van uw organisatie gezond blijft.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten wat een kredietverzekering inhoudt en wat deze én een kredietverzekering bureau voor uw organisatie kan betekenen? In een geheel gratis en compleet vrijblijvend adviesgesprek kredietverzekering bespreken wij graag de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!