Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Disclaimer

De onderstaande disclaimer is van toepassing op alle pagina's binnen dekredietverzekeraars.nl.

Inhoud

De informatie die op deze website wordt verstrekt is ontleend aan bronnen die beschouwd kunnen worden als betrouwbaar. Echter, voor de volledigheid en de juistheid van deze bronnen kan niet worden ingestaan. Het doel van de informatie die op dekredietverzekeraars.nl wordt gedeeld is om een beeld te geven van onze dienstverlening. De informatie kan zonder aankondiging op ieder moment worden aangepast.

Aansprakelijkheid

Er kunnen geen rechten ontleent worden aan de informatie die wij op deze website verstrekken. Ook kunnen wij niet garant staan dat de website foutloos is en zonder onderbrekingen functioneert. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor de informatie van de websites die naar ons verwijzen én waarnaar wij verwijzen.

De uitgever, diens vertegenwoordigers, werknemers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer zal u beschermen tegen veroordelingen, gerechtelijke en buitenrechtelijke maatregelen en vorderingen die als gevolg zijn van het gebruik van de webpagina's binnen deze website.

Verantwoordelijkheid

Voor welke informatie u gebruikt en bekijkt bent uzelf verantwoordelijk. De verstrekte informatie op deze website mag u gebruiken, maar niet verveelvoudigen, verspreiden, overdragen of bewerken. De uitgever is ook niet verantwoordelijk voor de gekoppelde informatie en bestanden van derden.

Alle auteursrechten die in art.15 auteurswet worden voorbehouden zijn op de website van toepassing. Het Nederlands recht is van toepassing. Er bestaat dan ook geen overnamevrijheid van de gegeven inhoud van dekredietverzekeraars.nl.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!