Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Gezond groeienmet een debiteurenrisico verzekering.

Uw debiteurenrisico afdekken? We leggen u meer uit over het afsluiten van een passende kredietverzekering.

Debiteurenrisico beperken, verzekering & dekking

Als onderneming doet u er alles aan om te voorkomen dat uw bedrijf failliet gaat. U beperkt de risico’s zoveel mogelijk door de juiste verzekeringen en beslissingen te maken. Maar wat doet u als één van uw klanten failliet gaat? 

Een wanbetaling door debiteuren kan ingrijpende gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw onderneming. Bescherm uw onderneming daarom goed met een debiteurenrisico verzekering. De Kredietverzekeraars legt u graag meer uit over deze verzekeringsvorm.

Wanneer is een debiteurenrisico verzekering van belang?

Het ondernemen gaat u goed af. U bent druk bezig met de handel en verkoopt uw diensten of producten op afbetaling. U heeft nooit problemen ervaren. Totdat het moment zich aanreikt dat een afnemer zijn rekeningen niet kan betalen door bijvoorbeeld faillissement. Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van uw onderneming al in gevaar brengen, zeker wanneer u als mkb’er slechts enkele afnemers hebt. Wilt u dit voorkomen en de continuïteit van uw bedrijf waarborgen? Dan is het een juiste stap om uw debiteurenrisico goed te gaan afdekken door het afsluiten van een passende faillissement verzekering. 

Debiteurenrisico beperken: faillissement verzekering voordelen

Een faillissement verzekering, beter bekend als kredietverzekering, beschermt ondernemers tegen het debiteurenrisico dat zij lopen door het leveren op afbetaling. Het beperken van de debiteurenrisico levert u als ondernemer verscheidene voordelen op. Zo verzekert een debiteurenrisico verzekering dat u ondanks een wanbetaling of faillissement van debiteuren uw geld ontvangt. Bovendien kunt u bij een faillissement verzekering informatie over de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten bij uw kredietverzekeraar inwinnen. Zo bent u op de hoogte van de financiële gezondheid van uw toekomstige debiteuren en verlaagt u het risico op wanbetaling. Met het verzekeren van uw debiteurenrisico worden hiermee uw zorgen uit handen genomen en krijgt u de garantie dat uw onderneming gezond kan groeien.

De rol van de Kredietverzekeraars

Een debiteurenrisico verzekering kan op diverse manieren worden afgesloten. Zo kunt u zich voor uw debiteurenrisico verzekeren per transactie, debiteur, land of uw gehele omzet. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsprofiel moet er gekeken worden welke faillissement verzekering voor u passend is. De Kredietverzekeraars helpt u er graag bij. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon die op basis van uw eigenschappen professioneel advies geeft en tussen alle kredietverzekeraars in Nederland op zoek gaat naar de best passende kredietverzekering voor u.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Bent u op zoek naar persoonlijk advies over een passende debiteurenrisico verzekering? Of wilt u weten of een verzekering tegen faillissement iets voor u is? Neem contact op met de Kredietverzekeraars.In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en bespreken we alle mogelijkheden voor het beperken en afdekken van uw debiteurenrisico. De koffie staat al klaar, we hopen u graag te zien.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!