Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Een kredietverzekering afsluitenbij Atradius

De Kredietverzekeraars vertelt u meer over kredietverzekeraar Atradius.

Atradius kredietverzekering afsluiten

Als ondernemer wilt u graag uw doelen nastreven en de uitbreiding van uw bedrijf realiseren. Een omzetstijging gaat meestal gepaard met een groei aan debiteuren en hiermee een toename aan risico's. Om u te beschermen tegen schade van te laat of niet betalende klanten, is het afsluiten van een kredietverzekering een verstandige keuze.

Met een Atradius kredietverzekering sluit u zich aan bij Nederlands grootste kredietverzekeraar en wordt u beschermd tegen commerciële risico's zowel nationaal als internationaal. De Kredietverzekeraars helpt u graag bij het vinden van de juiste Atradius  kredietverzekering.

Wie is Atradius?

Atradius is de grootste kredietverzekeraar in Nederland en biedt verschillende diensten aan op het gebied van debiteurenbeheer, zoals kredietverzekeringen en incasso. Door in meer dan 50 landen actief te zijn, heeft Atradius in de afgelopen jaren een ongekende expertise opgebouwd op het gebied van nationaal en internationaal ondernemen. Niet alleen beschikken ze over kredietinformatie van meer dan 200 miljoen bedrijven wereldwijd, maar heeft de kredietverzekeraar ook een groot internationaal netwerk. Hierdoor kan Atradius bedrijven helpen om hen waar dan ook in de wereld te beschermen tegen betalingsrisico's bij de verkoop van producten. Zo kunt u door het afsluiten van een kredietverzekering bij Atradius met vertrouwen internationaal ondernemen en is een veilige groei van uw bedrijf verzekerd.

Aanbod kredietverzekeringen

Elk bedrijf is anders en vraagt om een andere bescherming. Daarom is het belangrijk een kredietverzekering van Atradius te zoeken die past bij de behoeften en omvang van uw bedrijf. Atradius biedt daarom diverse soorten kredietverzekeringen aan, zodat elke organisatie op de juiste manier verzekerd is.

  1. InfoZeker: de Atradius kredietverzekering infoZeker is geschikt voor alle bedrijven. U ontvangt hierbij concrete informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten. Zo kunt u onbezorgd zaken doen.
  2. MkbZeker: tegen een premie van € 100,- per maand beschermt de kredietverzekering mkbZeker het midden- en kleinbedrijf in Nederland tegen onbetaalde goederen en diensten op rekening. Deze kredietverzekering is geschikt voor bedrijven met een maximum omzet tot 10 miljoen euro.
  3. Modula: wanneer u op zoek bent naar een debiteurenverzekering van Atradius op maat, dan is Modula kredietverzekering voor u geschikt. Hierbij wordt de kredietverzekering helemaal naar uw behoeften gemaakt. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw wensen en uw bedrijfsprofiel.
  4. Special Products: de kredietverzekering Special Products beschermt bedrijven tegen selectieve commerciële risico's. Dit kan gaan om een eenzijdige transactie, doorlopende betalingen bij één afnemer tot het verzekeren van vooruitbetalingen. Binnen deze kredietverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten dekkingen passend bij uw wensen.
  5. Global: bedrijven met een minimale omzet van 250 miljoen euro kunnen zich laten verzekeren met de kredietverzekering Global. Deze Atradius kredietverzekering biedt bescherming voor multinationals, waarbij de kredietrisico's nationaal als internationaal gecontroleerd en beschermd worden.

Voordelen kredietverzekering bij Atradius

Het succes en het falen van uw bedrijf ligt voor een deel in de handen van uw afnemers. 
Klanten zijn immers belangrijk voor de groei van uw bedrijf, maar kunnen bij uitstel van betaling uw bedrijf in financiële problemen brengen. Met een Atradius kredietverzekering ontvangt u gegarandeerd betalingen van openstaande facturen. Ook bij faillissement van een klant krijgt u met een debiteurenverzekering van Atradius de schade vergoed. Bovendien beschikt Atradius over een database waarbij zij de kredietwaardigheid van bestaande en potentiële klanten kunnen analyseren. Een Atradius kredietverzekering geeft u hiermee simpelweg zekerheid en garandeert een gezonde en continuerende groei van uw bedrijf.

De Kredietverzekeraars: kredietverzekering op maat

Een Atradius kredietverzekering kunt u rechtstreeks bij de kredietverzekeraar afsluiten of bij De Kredietverzekeraars. Als onafhankelijke tussenpersoon verzorgen wij deskundig advies en gaan we voor u op zoek naar een passende kredietverzekering. Doordat wij beschikken over een uitgebreide klantenportefeuille willen kredietverzekeraars graag met ons samenwerken en bieden zij ons de beste kredietverzekeringen tegen de scherpste prijs. Zo regelen wij voor u de beste kredietverzekering met de hoogste bescherming en tegen de laagste premie. 

Bent u op zoek naar een kredietverzekering? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend en gratis gesprek vertellen wij u graag wat wij u kunnen bieden. Of vraag een offerte bij ons aan. De Kredietverzekeraars gaat geheel kosteloos voor u aan de slag naar het vinden van de beste kredietverzekering.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Vragen

We helpen u graag verder

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Formulier

Vul ons contactformulier in!

Gratis en vrijblijvend gesprek
Ontvang binnen 24 uur de beste offerte
Kies uw kredietverzekering

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!