Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: +31 85 301 2230
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Klant referenties

Tevreden klanten vormen de drijfveer van onze organisatie. Wij zijn daarom ook ontzettend trots op onze succesverhalen.

Google Mijn Bedrijf

Alle bedrijfsinformatie, foto’s en klantervaringen zijn te vinden op onze Google Mijn Bedrijf pagina. Hier is ook direct de mogelijkheid om een referentie te plaatsen.

Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de referenties van onze klanten.

 

A. Kruys - Internationaal distributie kantoor
Beoordeling 8,5 van 10 
Na jaren dezelfde kredietverzekering gehad te hebben zijn wij ons gaan orienteren en via het internet uitgekomen bij De KredietVerzekeraars. Al na het eerste telefonisch contact een vertrouwd gevoel overgehouden. Dit vertrouwde gevoeld werd alleen maar meer bevestigd door het uitstekende advies én scherpe voorstel. Ook na het overstappen worden wij op de juiste momenten gecontacteerd voor een headsup, een fijn gevoel om te weten dat deze partij zicht bekommert over een goede dekking voor onze organisatie. Erg tevreden over onze overstap!

G. Kuppens - Scale up in robotisering
Beoordeling 9,0 van 10 
Als jonge organisatie niet eerder aan een kredietverzekering gedacht totdat ik gebeld werd door een ander adviesbureau. Vervolgens online gaan zoeken en mezelf geinformeerd over de mogelijkheden om het risico van onze scale up te zo goed mogelijk in te dekken. Na een goede vergelijking tussen de partijen uiteindelijk gekozen voor De KredietVerzekeraars vanwege hun expertise, tranparantheid/eerlijkheid en goede prijs.

B. van Diepen - Online warehouse platform
Beoordeling 8,5 van 10 
Door onze breed georienteerde webshop aanbod heeft onze organisatie te maken met vele geldstromen vanuit verschillende landen die we zo goed mogelijk willen zekerstellen. De KredietVerzekeraars heeft ons niet alleen verzorgd van een goed dekkende verzekering, maar ook goed advies voor wat betreft de in- en verkoopkant van onze organisatie om onze risico's verder te verkleinen middels een leveranciersdekking. Uitstekende service en bereidheid tot meedenken!

F. Boullart - Levering halffabricaten buitenland
Beoordeling 8,5 van 10 
Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
We zijn stapsgewijs begeleid voor het oversluiten van onze kredietverzekering naar een andere kredietverzekeringsmaatschappij. Onze uitgangspunten hierbij waren maximale dekking tegen een zo laag mogelijke premie & dat hebben ze voor elkaar gekregen. Contact verliep soepel, uitleg is duidelijk + al met al zeer klantvriendelijk.

B. Visser - Multinationale logisitieke dienstverlener
Beoordeling 9 van 10 
Om ons bedrijf in deze onzekere tijd meer bescherming te bieden, zijn wij de mogelijkheden gaan bekijken voor het afsluiten van een kredietverzekering. Hierbij stuitten we online op De Kredietverzekeraars. Na het invullen van het contactformulier, is er snel contact met ons opgenomen. Dit leidde tot een adviesgesprek waarin alle mogelijkheden op een vrijblijvende manier zijn besproken. Uiteindelijk is hier een geschikte kredietverzekering uitgerold, die we voor een goede prijs hebben kunnen afsluiten. We zijn erg te spreken over de dienstverlening van De Kredietverzekeraars.

J. Smits- Software leverancier
Beoordeling 8 van 10 
Om de overgang naar internationaal ondernemen veilig te laten verlopen, was het de juiste stap een kredietverzekering af te sluiten. Na een eerste telefonisch contact zijn we goed geholpen door het team van De Kredietverzekeraars. Na het aangeven van onze wensen hebben we in een adviesgesprek alle mogelijkheden besproken. Een fijn gesprek waarin persoonlijk contact centraal staat. De Kredietverzekeraars heeft ons uiteindelijk geholpen bij het afsluiten van een goede kredietverzekering.

D. Spaaks - Groothandel nationaal/internationaal
Beoordeling 9,5 van 10 
Gehele afdeling creditmanagement was een ondersneeuwd kindje binnen onze organisatie tot het moment dat wij veel geld verloren zijn aan een niet betalende klant. De KredietVerzekeraars heeft ons geholpen met het opzetten van nieuwe procedures, controles en de best passende verzekering. Sowieso hopen wij dit nooit meer mee te maken, en willen De KredietVerzekeraars ontzettend bedanken voor hun goede hulp en inzet!

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!