Contact opnemen

Wilhelminapark 19
4818 SL, Breda
Noord Brabant, Nederland

Bel ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Mail ons: info@dekredietverzekeraars.nl
Contact opnemen

Trots op onze partners:

Bouw

Kredietverzekering voor de bouw: wat kan het voor uw organisatie betekenen?

Kredietverzekering bouw

De bouwsector is verantwoordelijk voor het vormgeven en het bereikbaar maken van uw leefomgeving. Het is een brede sector dat werk biedt aan vele tienduizenden mensen. De bouwsector kan onderverdeeld worden in de drie volgende sectoren;

  • Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
  • Grond-, water en wegenbouw
  • ​Gespecialiseerde projecten

In deze sectoren zijn voornamelijk drie soorten bedrijven actief; aannemersbedrijven, installatiebedrijven en afbouwbedrijven. Deze bedrijven kunnen in opdracht verantwoordelijk zijn voor grote bouwprojecten.

In een sector waar betaaltermijnen van 60, 90 of zelfs 120 dagen niet geschuwd worden, is het belangrijk dat u de complete zekerheid hebt dat uw facturen betaald worden. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 4,5% van de facturen in de bouw onbetaald blijven. Wat betekent het voor uw organisatie als de openstaande facturen van uw debiteuren té laat of zelfs niet meer betaald worden?

Kredietverzekering dekking

Een kredietverzekering in de bouw dekt het risico van non-betaling. Daarbij zorgt een kredietverzekering middels het incassostelsel er ook voor dat openstaande facturen eerder betaald worden. In de bouw zijn de openstaande facturen doorgaans grote facturen met flinke bedragen. Deze facturen als omzetverlies afboeken is geen optie aangezien dit insolventie voor uw bedrijf kan betekenen.

De complete zekerheid van een kredietverzekering en de dekking die de kredietverzekering biedt is in de bouwsector onmisbaar. Het vertrouwen in uw partners in de bouwsector is iets waar u op zou moeten kunnen bouwen. De juiste kredietverzekering bouw helpt bedrijven bij het opbouwen van vertrouwen. Door de complete dekking van risico's zijn crediteuren en investeerders eerder geneigd om met u in zee te gaan.

Tenslotte haalt u met een kredietverzekering expertise, kennis en software is huis. Zo is de kredietwaardigheidscheck een belangrijk onderdeel binnen de verzekering. Met een kredietwaardigheidscheck worden bestaande, maar ook nieuwe debiteuren in een vroeg stadium 'gechecked' op hun kredietwaardigheid. U kunt als bouwbedrijf hierop anticiperen door het betaalbeleid te versoepelen of juist te bekrachtigen. Daarbij kunt u zich door de kredietwaardigheidscheck volledig richten op kredietwaardige partners.

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit wat een kredietverzekering bouw voor uw bouwbedrijf kan betekenen. De experts van De Kredietverzekeraars beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid in kredietverzekeringen waar uw bouwbedrijf op kan bouwen. Wij helpen u op transparante wijze graag naar de beste kredietverzekering voor uw bouwbedrijf. Wilt u weten wat de kredietverzekering kosten per jaar zijn? Of wilt u weten waarom een kredietverzekering afsluiten? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten nemen graag de tijd voor uw vragen.

Stuur een e-mail

info@dekredietverzekeraars.nl

+31 85 301 2230

09.00 - 17.00 uur

Vrijblijvend contact Klantenservice

Nationaal en internationaalDe beste kredietverzekering

Ontdek wat een kredietverzekering & exportkredietverzekering voor de omzet- en exportgroei van uw organisatie kan betekenen!
Bespreek de mogelijkheden in een GRATIS onafhankelijk gesprek.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vergelijk samen met ons de mogelijkheden

Kies de kredietverzekering die bij u past

Vrijblijvend adviesgesprek
Binnen 30 minuten zekerheid, probeer het nu!
Volledig vrijblijvend en gratis Een kort telefonisch adviesgesprek inplannen?
Ik ben geen robot en ga akkoord met het Privacy Statement
Gratis telefonisch advies? We staan voor u klaar. Klik hier!